Kia Sportage

Mild-Hybride, Hybride of Plug-in Hybride

Rijklaar vanaf*
€ 37.899 € 35.650
Private Lease (p/mnd)*
€ 579
Financial Lease (p/mnd)*
€ 309
Kia Sportage

Gemaakt om jou te inspireren

Iconisch design, heldere lijnen, verfijnde details. De zwarte honingraatgrille loopt over de volle breedte van de voorzijde, omlijst door de scherp gesneden LED-dagrijverlichting in boemerang-design en de opvallende Matrix LED-koplampen. Wil jij weinig emissies én alle vrijheid? De nieuwe Kia Sportage biedt je keuze uit drie geëlektrificeerde aandrijflijnen. Mild Hybrid, Hybrid en Plug-in Hybrid. Wat heeft jouw voorkeur?

Mild-Hybrid

De benzinemotor van de Sportage Mild-Hybrid (MHEV) wordt tijdens zwaardere belasting, zoals bij accelereren, ondersteund door een kleine elektromotor die stroom krijgt van een 48-volt accu. Deze accu wordt door de benzinemotor opgeladen. Maar ook als je remt, wordt energie teruggewonnen waardoor de accu op peil blijft. 

Hybrid

De Sportage Hybrid (HEV) is uitgerust met twee motoren in plaats van een. Hij wordt aangedreven door een verbrandingsmotor en een elektrische motor. Die twee werken slim samen om het energieverbruik te verminderen, brandstof te besparen en soms om energie op te wekken. Bijvoorbeeld wanneer je een heuvel afrijdt of als je remt.

Plug-in Hybrid

De Sportage Plug-in Hybrid (PHEV) is net als de Hybrid uitgerust met twee motoren. Een belangrijk verschil is de mogelijkheid om de accu op te laden met een laadkabel via een normaal stopcontact of openbare laadpaal. Ook heeft hij een grotere accu waardoor je verder (en vaker) volledig elektrisch rijdt en je gemiddelde brandstofverbruik lager is. Door zoveel mogelijk te pluggen, benut je de eigenschappen van de Sportage Plug-in Hybrid optimaal.

Actiemodellen

Kia Sportage tot € 2.819 voordeel

Een auto met maar één doel: je helpen om het beste uit jezelf te halen, jouw grenzen te verleggen en méér te genieten. Zijn krachtige crossover-design roept emotie op en prikkelt de verbeelding. En, de Kia Sportage is nu verkrijgbaar met voordeel tot maar liefst € 2.819. Kies jij voor hybride rijden?  Laat jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

*Bekijk de voorwaarden

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Adres
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veiligheidsvoorzieningen

Jouw veiligheid en die van je passagiers is voor ons top-prioriteit. Daarom biedt de Sportage jou de slimste features om altijd en overal geconcentreerd, ontspannen en veilig te kunnen rijden.

Met o.a. dodehoekassistentie, adaptieve cruise control, op afstand bedienbare slimme parkeerassistentie, autonome noodremassistentie, snelwegassistentie en 360°-camera. Ze helpen je om gefocust te blijven achter het stuur, mogelijke gevaren sneller te zien en waar mogelijk in te grijpen. Zo rijd je veiliger en relaxter dan ooit. 

Kia Sportage accessoires

Vergroot het rijplezier in jouw Kia met originele accessoires. Ze maken jouw auto nóg mooier en zorgen voor een personal touch. Van vloermatten tot trekhaken en van dakdragers tot leuke gadgets.

Stap jij in deze Kia Sportage?

Benieuwd naar de waarde van jouw auto?

Ontdek de andere modellen

Loading …