Scroll verder

Ontdek de nieuweKia Optima

Maak kennis met de nieuwe Kia Optima

De nieuwe Optima toont de kwaliteitsdetails die de nieuwe norm stellen waarmee de premium sedans in de wereld moeten wedijveren. Dit nieuwe model is ontworpen in het Kia European Design Center met het hoogste Europese niveau van perfectie en ergonomie en levert daardoor meer verfijning op alle gebieden. 

De nieuwe Kia Optima biedt je het allerbeste. Veiligheid, comfort en intelligentie, in een ronduit verleidelijke verpakking. De Optima staat nu in de showroom! De nieuwe Optima heeft zijn sportieve en dynamische lijnen die hem tot zo’n succes hebben gemaakt behouden. En het valt meteen op, de nieuwe Kia werd ontwikkeld met een uitzonderlijk oog voor detail en overtreft elke verwachting. De Optima maakt indruk met zijn verleidelijke verpakking. Hij is elegant en sportief, en expressief zonder al te uitbundig te worden.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Kia Optima bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Kia-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Kia Optima downloads

Wilt u meer informatie over de Kia Optima? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Kia. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerijOntdek de Kia Optima

Hoogwaardige technologieën

De nieuwe Optima is de eerste wagen met een aantal nieuwe technologieën aan boord om de veiligheid, het comfort en het plezier elke keer weer te vergroten. Het hart van het nieuwste audiovisuele navigatiesysteem (AVN) wordt gevormd door het nieuwe Kia Connected Services-pakket dat een keur aan realtime op de bestuurder afgestemde informatie biedt. 

Expressieve lijnen

Bij het design van het exterieur van de nieuwe Kia Optima is atletische balans gecombineerd met expressieve scherpe contouren, tijdloze oppervlaktedetails en een opvallendere aanwezigheid op de weg dan ooit.

Aandacht voor detail

Het verfijnde interieur van de nieuwe Optima is meer op de bestuurder gericht dan ooit, met voorzieningen en technologieën die typisch geassocieerd worden met een hogere klasse.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Onlangs zijn we voor een proefrit met een Kia Cee’d terecht gekomen bij Janssen Kerres in Sittard, daar werden wij te woord gestaan door een zeer vriendelijke en professionele verkoper genaamd Rik Heynen. op zijn aanraden en advies zijn we overstag gegaan en hebben besloten om de auto aan te schaffen. Janssen-Kerres u kan trots zijn op uw personeel. tot snel.

Suzanne - 2017-12-14 08:35
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review