Scroll verder

Ontdek de nieuweKia Optima

Maak kennis met de nieuwe Kia Optima

De nieuwe Optima toont de kwaliteitsdetails die de nieuwe norm stellen waarmee de premium sedans in de wereld moeten wedijveren. Dit nieuwe model is ontworpen in het Kia European Design Center met het hoogste Europese niveau van perfectie en ergonomie en levert daardoor meer verfijning op alle gebieden. 

De nieuwe Kia Optima biedt je het allerbeste. Veiligheid, comfort en intelligentie, in een ronduit verleidelijke verpakking. De Optima staat nu in de showroom! De nieuwe Optima heeft zijn sportieve en dynamische lijnen die hem tot zo’n succes hebben gemaakt behouden. En het valt meteen op, de nieuwe Kia werd ontwikkeld met een uitzonderlijk oog voor detail en overtreft elke verwachting. De Optima maakt indruk met zijn verleidelijke verpakking. Hij is elegant en sportief, en expressief zonder al te uitbundig te worden.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Kia Optima bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Kia-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Kia Optima downloads

Wilt u meer informatie over de Kia Optima? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Kia. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerijOntdek de Kia Optima

Hoogwaardige technologieën

De nieuwe Optima is de eerste wagen met een aantal nieuwe technologieën aan boord om de veiligheid, het comfort en het plezier elke keer weer te vergroten. Het hart van het nieuwste audiovisuele navigatiesysteem (AVN) wordt gevormd door het nieuwe Kia Connected Services-pakket dat een keur aan realtime op de bestuurder afgestemde informatie biedt. 

Expressieve lijnen

Bij het design van het exterieur van de nieuwe Kia Optima is atletische balans gecombineerd met expressieve scherpe contouren, tijdloze oppervlaktedetails en een opvallendere aanwezigheid op de weg dan ooit.

Aandacht voor detail

Het verfijnde interieur van de nieuwe Optima is meer op de bestuurder gericht dan ooit, met voorzieningen en technologieën die typisch geassocieerd worden met een hogere klasse.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Kia Niro Recensie. Mijn recensie na de eerste 4 dagen (van 5 jaar) rijden in de Kia Niro Executive.. Na 6 jaar Toyota Auris hybride Executive de overstap gemaakt naar de zeer charmante, mooie en overcomplete Kia Niro en ik kan nu al melden dat ik geen betere keuze had kunnen maken!

Het is 5 uur in de ochtend en het is koud en nat buiten brrr, lopend naar de mooie Niro word ik verwelkomd door spiegels die open klappen zonder dat ik iets doe en een subtiel lampje in de deurklink het voelt alsof Mn nieuwe vriend mij van harte welkom heet en goede morgen zegt. Ik druk de knop op de deurklink in en de deur ontgrendeld waarna in plaats neem in de ware cockpit van dit meesterwerk van Kia, subtiel schuift de stoel naar voren en gaat deze in de voor mij meest comfortabele positie staan waarna ik de start knop druk en de Niro mij voorziet van een prachtig dashboard met onvoorstelbaar veel informatie maar dat zonder druk of overbodig over te komen. Rustig rijd ik weg en als dank voor mijn goede benadering trakteert de Niro mij op een heerlijk verwarmde stoel en ook mijn handen worden gewarmd door het mooi in de hand liggend stuur. Onderweg naar kantoor geniet ik van het prachtige heldere geluid dat het JBL premium systeem produceert en op het moment dat ik bijna in slaap val door de heerlijk zittende zetel die mij dusdanig verwarmd dat mijn lijf denkt dat ik in bed lig grijpt de Niro subtiel in, houd mij tussen de lijnen, remt met de auto voor mij mee en geeft een subtiele waarschuwing dat ik moet opletten.

Na een lange dag op werk stap ik om 18.00 uur wederom in deze prachtige auto die inmiddels helaas vrij vies is geworden door het winterweer en probeer ik de sportmodus maar eens uit, zonder hapering schiet mijn nieuwe maatje vooruit en blijft hij als een gastheer voor mij werken. Als ik de navigatie vervolgens even uittest verbaast het mij te zien de de Niro zelfs zo slim is dat hij de hybride batterij oplaad voordat ik een berg benader waarna hij vervolgens de energie gebruikt om gratis naar boven te komen, ik was hybride rijden al 6 jaar gewend maar dit is hybride rijden 2.0

Thuis aangekomen parkeer ik de Niro in een parkeervak en open ik de deur, de Niro schuift mijn stoel voorzichtig naar achter zodat ik comfortabel en makkelijk uit kan stappen. Ik sluit de Niro af waarna hij mij lief vaarwel zegt en mij de weg naar huis verlicht totdat hij mij niet meer ziet en een dutje gaat doen.

Graag had ik deze recensie iets wat positiever verwoordt maar woorden schieten mij tekort, als er mensen zijn die nog twijfelen… vraag een testrit aan een neem de tijd kennis te maken met deze prachtige machine.

Electro Consten - 2016-11-21 09:00
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review