OPTIMA SPORTSWAGON Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe OPTIMA SPORTSWAGON.

BEKIJK ACTIES

OPTIMA SPORTSWAGON proefrit

Plan een proefrit en ervaar de OPTIMA SPORTSWAGON

PROEFRIT PLANNEN

Ontdek de nieuweKia Optima Sportswagon

De nieuwe Kia Optima Sportswagon

Aan alle opwindende designkenmerken en het geraffineerde interieur van de Optima-familie, voegt de geheel nieuwe Optima Sportswagon grotere praktische bruikbaarheid en de aantrekkingskracht van een stationwagen toe.

Waar u ook kijkt, bij deze verlokkelijke wagen staat premium kwaliteit centraal – van de scherpe lijnen van zijn lang, slank en dynamisch profiel tot de zacht aanvoelende materialen en ergonomische afwerking van het veelzijdige en ruime interieur. Dit wordt gecombineerd met een overdaad aan intuïtieve en ondersteunende technologieën die gewoonlijk alleen met een hoger segment geassocieerd worden.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Kia Optima Sportswagon bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Kia-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Kia Optima Sportswagon downloads

Wilt u meer informatie over de Kia Optima Sportswagon? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Kia. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Kia Optima Sportswagon

Automatische noodrem

Geniet van de gemoedsrust van kortere remtijden: de automatische noodrem maakt gebruik van langeafstandsradardetectie om elke mogelijke aanrijding te identificeren en daar op te reageren, sneller dan de bestuurder dat kan.

Rijvakassistent

Blijf altijd veilig op de juiste koers: de rijvakassistent houdt continu uw positie in relatie tot de rijstrookmarkeringen in de gaten en onderneemt automatisch actie als u uw rijstrook dreigt te verlaten zonder richting aan te geven.

360° camera

Profiteer van de sensatie van ogen rondom: dankzij dit systeem met vier camera’s dat u een vogelvluchtperspectief geeft, zodat u in alle richtingen kunt kijken tijdens het parkeren, of bij snelheden langzamer dan 20 km/h.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Wij zijn bij de aankoop prima door Maikel geholpen. Wat hij zegt komt hij ook na tot lakstiften toe, die opgestuurd werden. Probleem met de koplamp, werd door verwezen naar Kia Herten en daar ook professioneel en prettig geholpen. Prima service.
Vindt dit bedrijf een aanrader

Gerard Jungst - 2017-09-27 06:03
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review