Kia EV9

100% elektrisch

Rijklaar vanaf*
€ 71.495
Private Lease (p/mnd)*
€ 999
Kia EV9

Here to reshape the way we move.

Geïnspireerd door Kia’s ‘Opposites United’-ontwerpfilosofie werd de identiteit van de EV9 geboren: 100% EV, solide, capabel en verfijnd. De Kia EV9 is onze eerste volledig elektrische SUV. Mét drie zitrijen. Ontdek hoe de flexibiliteit van een SUV en de serene rust van een EV harmonieus samenkomen. Het kenmerkende en authentieke ontwerp definieert nieuwe normen en effent nieuwe wegen voor toekomstige elektrische SUV’s. De Kia EV9. Here to reshape the way we move. 

Kia EV9

Bold for nature

In deze strak vormgegeven EV zie je hoe natuurlijke materialen en de moderne ontwerptaal een mooi contrast vormen. Een contrast dat de toekomst van mobiliteit vorm geeft. De Kia EV9 valt op door de combinatie van een herkenbaar SUV-design en aerodynamische efficiency. De robuuste zijkant geeft deze EV een vastberaden, gewaagde look.

Kia EV9

6 tot 7persoons

Met dank aan het Electric Global Modular Platform (E-GMP) van Kia heeft de EV9 een lange wielbasis en een compleet vlakke vloer. De EV9 wordt leverbaar in een zes- of zevenpersoons opstelling. De stoelen op de eerste en tweede rij kunnen tijdens het opladen in een relaxstand worden gezet. De stoelen op de tweede rij zijn 180 graden draaibaar en de stoelen op de derde rij beschikken over bekerhouders en laadpunten voor mobiele apparaten. 

Kia EV9

Technology for life

‘Technology for Life’, ook onderdeel van de ‘Opposites United’ designtaal, brengt een groot aantal technologieën en innovaties samen die onder andere gericht zijn op het verbeteren van interactie. Tussen gebruiker en voertuig, maar ook tussen inzittenden. Kia biedt de technologie en ruimte om elke reis zinvol te maken. 

EV9 nu te bestellen

De innovatieve Kia EV9 straalt een gevoel van serene rust uit die helemaal past in een tijdperk van duurzame mobiliteit. Daarbij laat onze nieuwste EV de zelfverzekerdheid zien van een gedurfde SUV die alle omstandigheden overwint.

Vanaf nu te bestellen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Adres
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het gebruiksvriendelijke design.

Het gebruiksvriendelijke design van het interieur is ruim, licht en luchtig, met een hoogwaardige kwaliteitsbeleving. Het zwevende panoramische dashboard loopt van het stuurwiel door tot in de middenconsole. Het omvat twee 12,3 inch schermen en een additioneel display voor een indrukwekkende digitale beleving en moeiteloze bediening van de functies, zonder al teveel knoppen. 

Het grote, hoge-resolutie audio visual, navigation & telematics (AVNT) scherm in de EV9 zorgt voor een rijke en meeslepende ervaring en een naadloze integratie met de digitale wereld. Onder dit scherm bevinden zich diverse haptische toetsen, onder meer voor de multimediabediening en de klimaatregeling. 

Kia EV9

Stap jij in deze Kia EV9?

Benieuwd naar de waarde van jouw auto?

Ontdek de andere modellen

Loading …