Kia EV6

100% elektrisch

Rijklaar vanaf*
€ 43.495
Private Lease (p/mnd)*
€ 468
Financial Lease (p/mnd)*
€ 389
Kia EV6

Inspiring every journey

De EV6 is een volledig elektrische auto en een geavanceerde crossover met een uitzonderlijk krachtig design. Elk detail is raak. Het resultaat: een dynamisch en inspirerend uiterlijk. De extreem lange wielbasis van 2.9 meter zorgt voor meer ruimte en flexibiliteit in het interieur en geeft het uiterlijk een luxe uitstraling. Dus meer ruimte voor jou, jouw passagiers en alle bagage. Het verwachte maximale trekgewicht van de EV6 biedt zelfs de mogelijkheid om een aanhanger of gemiddelde caravan te trekken.

12,3″ gebogen display

Het dubbele 12,3″ gebogen display geeft je een ervaring als nooit tevoren, met alle relevante informatie die je onderweg nodig hebt. Zoals high-definition navigatie. Via het Head-up Display met Augmented Reality krijg je de belangrijkste informatie en navigatie-aanwijzingen helder zichtbaar geprojecteerd op de voorruit.

Kia EV6

Actieradius en opladen

De nieuwe EV6 heeft een batterij met 77.4 kWh en heeft een verwachte actieradius van meer dan 528 km (WLTP). Daarnaast heeft hij een compactere 58kWh batterij die een actieradius biedt tot 400 km (WLTP). Dankzij de bijzonder snelle 800V-oplaadtechniek duurt opladen van 10 tot 80% onder optimale omstandigheden circa 18 minuten.

“Flush” handgrepen

De verzonken “flush” handgrepen in de portieren zien er prachtig uit en helpen de luchtweerstand verlagen. Kies je voor een uitvoering met automatische Flush portiergrepen, dan komen ze vanzelf tevoorschijn als je met de Smart Key bij de auto in de buurt komt – als een hartelijk welkom.

Kia EV6 met extra voordeel

De EV6, Car of the year 2022! Kom kennismaken met deze duurzame elektrische Kia, met een actieradius van wel 528 km. Interesse? Laat jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

*Bekijk de voorwaarden

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Voorkeurstijd*
:
Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vehicle-to-Device

Het E-GMP is dankzij de krachtige batterij ook een volwaardig stopcontact voor elektrische apparaten. Dit noemen we de Vehicle-to-Device (V2D) functie. Dit levert tot 3,6 kW, waar je ook bent. Ideaal voor een tv, een koffiezetapparaat of verlichting als je off-grid gaat. Of bijvoorbeeld voor het opladen van je e-bike.

Kia EV6

Kia EV6 accessoires

Vergroot het rijplezier in jouw Kia met originele accessoires. Ze maken jouw auto nóg mooier en zorgen voor een personal touch. Van vloermatten tot trekhaken en van dakdragers tot leuke gadgets.

Stap jij in deze Kia EV6?

Benieuwd naar de waarde van jouw auto?

Ontdek de andere modellen

Loading …