Scroll verder

Kia E-Niro

De 100% elektrische Kia E-Niro, dé compacte crossover

Begin je dag met de nieuwe Kia E-Niro. De volledig elektrische crossover van Kia, zonder uitstoot. De Niro EV biedt een rijbereik van 455 kilometer volgens WLTP. De 100% elektrische E-Niro rijd je zakelijk met slechts 4% bijtelling.

De E-Niro wordt aangedreven door een nieuwe generatie batterij-elektrische aandrijflijn die Kia in de nabije toekomst introduceert. De aandrijflijn van de long range uitvoering bestaat uit een 64 kWh lithium-polymeer-batterij, gekoppeld aan een krachtige 150 kW sterke elektromotor. Hiermee is het verwachte rijbereik op één acculading 455 kilometer (WLTP), zonder enige vorm van uitstoot. De 100% elektrische Niro rijd je zakelijk met slechts 4% bijtelling.

Nieuwsgierig? De nieuwe Kia E-Niro is te bewonderen in de showroom bij uw Kia-dealer Janssen Kerres! 

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Kia E-Niro downloads

Wilt u meer informatie over de Kia Niro EV? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Kia. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerijOntdek de Kia E-Niro

100% elektrische Kia Niro

De aandrijflijn van de long range uitvoering van de E-Niro bestaat uit een 64 kWh lithium-polymeer-batterij, gekoppeld aan een krachtige 150 kW sterke elektromotor. Hiermee is het verwachte rijbereik op één acculading ruim 455 kilometer (WLTP), zonder enige vorm van uitstoot. De 100% elektrische Niro rijd je zakelijk met slechts 4% bijtelling. De nieuwe Kia E-Niro features:

  • Tot 455 km bereik volgens WLTP
  • Veel slimme nieuwe technologie
  • Nieuwste lithium-polymeer batterij
  • Ruimste EV in zijn klasse

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Wij zijn bij de aankoop prima door Maikel geholpen. Wat hij zegt komt hij ook na tot lakstiften toe, die opgestuurd werden. Probleem met de koplamp, werd door verwezen naar Kia Herten en daar ook professioneel en prettig geholpen. Prima service.
Vindt dit bedrijf een aanrader

Gerard Jungst - 2017-09-27 06:03
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review