Ontdek een innoverende manier van rijden:Kia Hybride en Elektrische Modellen

A Spark of Innovation

Ontdek welke innoverende manier van rijden het beste bij u past

Wat is het verschil tussen Hybride, Plug-in Hybride en Elektrisch?

  • We bouwen aan de toekomst! In alle gevallen zijn deze modellen mileuvriendelijker, maar een elektrische auto is de meest ‘groene’ keuze.
  • Een elektrische auto heeft geen verbrandingsmotor en kunt u dus opladen wanneer de accu leeg is.
  • Een hybride auto laadt de accu op met energie die vrijkomt tijdens het remmen en schakelt automatisch over zodra de stroom op is.
  • Een Plug-In hybride auto kan ook met een stekker opgeladen worden.

Er is altijd een Kia die bij u past! Onze Kia verkoopadviseurs staan klaar om u te helpen met deze keuze. Neem online contact op of kom langs in een van onze Kia-showrooms!

Kia e-Soul
Kia Ceed SW Plug-in Hybrid
Kia XCeed Plug-in Hybrid
Kia Niro Hybrid
Kia Niro Plug-in Hybrid
Kia e-Niro
Kia Sorento Hybrid
Kia Sorento Plug-in Hybrid

Bekijk alle actievoorwaarden van Kia

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kia Hybride en Elektrische Modellen downloads

With a limitless mindset

Kia pioniert en innoveert in elektrisch rijden. We gaan voor de beste ervaring van vandaag, met een actieradius van meer dan 450 kilometer voor de Kia e‑Soul en e‑Niro en een high-speed laadtijd van 30 minuten.

Maar ook onze services gaat een stap verder. Met Kia Laadservices is opladen altijd en overal mogelijk. Kies aan huis uit verschillende slimme thuisladers inclusief deskundige installatie. Onderweg werkt Kia samen met het grootste Europese netwerk met meer dan 200.000 openbare laadpunten. Via de Kia Public Charging App heeft u inzicht in al uw laadsessies en met de UVO Connect app bent u direct verbonden met uw Kia.

More possibilities

Innovatie binnen handbereik. Uw Kia thuis opladen is voordelig, veilig en heel gemakkelijk. Met keuze uit verschillende thuisladers is er altijd een manier die bij u past. Standaard uitgerust met 8 meter kabel, energiemeter, laadpaslezer én deskundige installatie.

Met de Kia Public Charging app heeft u inzicht in uw laadhistorie en een kaart met laadpunten in de buurt en onderweg. Ideaal voor zowel zakelijke als privéritten. Uw slimme laadpaal thuis is standaard verbonden met de Kia Public Charging app.

And more...

Wij werken samen met Plugsurfing, het grootste Europese netwerk van openbare laadpunten. Met meer dan 200.000 aansluitingen hoeft u onderweg niet om te rijden om op te laden. Maar we gaan nog verder.

Transparante kosten onderweg met Kia Pay As You Go. Betaal eenmalige sleutelkosten en daarna alleen per laadsessie. Laadt u regelmatig onderweg dan bent u voordeliger uit met een van onze abonnementen.

En of u nu thuis of onderweg bent met de UVO Connect app heeft u altijd en overal inzicht in uw laadstatus.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

In de zomer een hele fijne Nissan Micra gekocht. Hiermee ben ik uiterst tevreden, tevens wil ik een mijn complimenten uiten over de verkoop door Maikel Kloth. Hij is de juiste man op de juiste plek.

Irene Mueller - 2020-10-19 08:22
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review