E-NIRO Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe E-NIRO.

BEKIJK ACTIES

E-NIRO proefrit

Plan een proefrit en ervaar de E-NIRO

PROEFRIT PLANNEN

Kia E-Niro

De 100% elektrische Kia e-Niro

Begin de dag met de nieuwe Kia e-Niro. De volledig elektrische crossover van Kia, zonder uitstoot. De e-Niro biedt een rijbereik van 455 kilometer volgens WLTP. De 100% elektrische e-Niro rijdt u zakelijk met slechts 12% bijtelling.

De E-Niro wordt aangedreven door een nieuwe generatie batterij-elektrische aandrijflijn van Kia. De aandrijflijn van de long range uitvoering bestaat uit een 39,2 of 64 kWh lithium-polymeer-batterij, gekoppeld aan een krachtige elektromotor. Hiermee is het verwachte rijbereik op één acculading 455 kilometer (WLTP), zonder enige vorm van uitstoot. De 100% elektrische Niro rijdt u zakelijk met slechts 12% bijtelling (2021).

Met het 3-fase laadsysteem (11 kW), wat nu beschikbaar is op de e-Niro, kan de auto tot drie keer zo snel geladen worden bij een (publieke) laadpaal. Het opladen van de Kia e-Niro is heel gemakkelijk: dat kan gewoon thuis of bij een snel groeiend netwerk van laadstations in Nederland en daarbuiten. De batterijstatus ziet u helder weergegeven bovenop het dashboard, en tijdens het laden ook aan de buitenzijde. U kunt het laden zelfs slim programmeren.

De Kia e-Niro is behalve geavanceerd en innovatief ook de ruimste en meest praktische elektrische auto in zijn klasse. Het interieur, de bagageruimte én het uitrustingsniveau zijn groter en royaler dan van andere vergelijkbare modellen. De bagageruimte bijvoorbeeld bedraagt – met de in ongelijke delen (60:40) neerklapbare achterbank rechtop – maar liefst 451 liter.

Nieuwsgierig? De Kia e-Niro is te bewonderen in de showroom bij uw Kia-dealer Janssen Kerres! 

Kia e-Niro

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kia E-Niro downloads

Wilt u meer informatie over de Kia e-Niro? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Kia. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Kia E-Niro

100% elektrische Kia Niro

De e-Niro wordt aangedreven door een nieuwe generatie batterij-elektrische aandrijflijn van Kia. De aandrijflijn van de long range uitvoering bestaat uit een 39,2 of 64 kWh lithium-polymeer-batterij, gekoppeld aan een krachtige elektromotor. Hiermee is het verwachte rijbereik op één acculading 455 kilometer (WLTP), zonder enige vorm van uitstoot. De 100% elektrische Niro rijd u zakelijk met slechts 12% bijtelling (2021).

Rijbereik en snelladen

De aandrijflijn van de e-Niro bestaat uit een 39,2 kWh of 64 kWh lithium-polymeer-batterij, gekoppeld aan een krachtige elektromotor. Hiermee is het rijbereik op één acculading respectievelijk tot 289 kilometer of 455 kilometer (WLTP), zonder enige vorm van uitstoot. De 100% elektrische e-Niro rijdt u zakelijk met lage bijtelling.

Het 3-fase laadsysteem (11 kW) is beschikbaar op de e-Niro. Hiermee kan tot drie keer zo snel bij een (publieke) laadpaal geladen worden. Het opladen van de Kia e-Niro is heel gemakkelijk: dat kan gewoon thuis of bij een snel groeiend netwerk van laadstations in Nederland en daarbuiten. De batterijstatus ziet u helder weergegeven bovenop het dashboard, en tijdens het laden ook aan de buitenzijde. U kunt het laden zelfs slim programmeren.

Zonder olie- of brandstoffilters of complexe brandstoftechniek vraagt de Kia e-Niro prettig weinig onderhoud. En net als alle andere Kia-modellen krijgt de Kia e-Niro de unieke 7 jaar garantie dankzij pure kwaliteit, ook op de batterij.

Geavanceerd en innovatief

Laat u verrassen door een ongekend niveau van stilte en ontspanning. De nieuwe Kia e-Niro is niet alleen zo geruisloos omdat hij elektrisch rijdt; we hebben ook het interieur nog verder verfijnd en zelfs de kleinste bijgeluidjes geïsoleerd.

Het regeneratieve remsysteem is instelbaar in vijf standen. Daardoor kan hij zelfs het kleinste beetje bewegingsenergie direct terugwinnen. De ‘one pedal driving’ modus is ideaal voor in de stad: zodra u het gaspedaal loslaat, remt de auto vanzelf af. En met adaptieve cruise control houdt hij automatisch voldoende afstand van uw voorligger.

Het interieur is voorzien van sfeervolle ambient lighting waarmee u zelf de kleur kunt afstemmen. In plaats van een conventionele versnellingspook heeft de Kia e-Niro een draaiknop op de unieke zwevende middenconsole. Daarnaast heeft de e-Niro een elektronische parkeerrem en een speciaal 7” EV-infodisplay in het instrumentenpaneel. Tijdens het opladen toont een controlelampje bovenop het dashboard de laadstatus. Zo kunt u al van buitenaf zien of de batterij al helemaal vol is. Aan alles is gedacht!

Ook van binnen toont de e-Niro zijn bijzondere klasse, met hoogwaardige materialen en innovatieve technologie. Het interieur van de Kia e-Niro is precies wat u wilt. U kunt het naar keuze laten uitvoeren met hoogwaardige lederen bekleding.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Wij zijn bij de aankoop prima door Maikel geholpen. Wat hij zegt komt hij ook na tot lakstiften toe, die opgestuurd werden. Probleem met de koplamp, werd door verwezen naar Kia Herten en daar ook professioneel en prettig geholpen. Prima service.
Vindt dit bedrijf een aanrader

Gerard Jungst - 2017-09-27 06:03
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review