Kia occasions

Liever geen nieuwe auto aanschaffen? Kies dan voor een Kia Occasion, jij wordt dan eigenaar van een gebruikte auto. Een Kia occasion is niet hetzelfde als een youngtimer, deze term gebruiken we alleen voor auto’s die 15 jaar of ouders zijn en ook nog geen oldtimer zijn. Als officiële Kia dealer hebben wij natuurlijk altijd voldoende Kia occasions op voorraad, in elke prijscategorie. Er zit vast wel iets voor jou bij!

Kia EV6

Proefrijden in één van de Kia occasions?

Officieel Kia dealer

Als officieel Kia Dealer, hebben wij altijd een ruime voorraad Kia occasions in ons assortiment. Deze zijn meestal ook door ons onderhouden, omdat een Kia rijder vaak zijn of haar Kia inruilt voor een andere Kia. Wij weten meestal dan ook precies wat de technische status is van de Kia occasions die wij aanbieden.  Dat is wel een veilig gevoel!

13 Janssen Kerres vestigingen

Staat jouw favoriete Kia op een Janssen Kerres locatie die iets te ver weg is voor jou om te bezoeken? Dan transporteren wij de auto naar één van onze andere vestigingen, zodat jij de auto alsnog kunt bekijken. Van Maastricht tot Eindhoven; er is altijd een Janssen Kerres vestiging in de buurt.

Kom naar de Kia showroom

Heb jij in onze online showroom jouw mogelijke nieuwe Kia gezien? Kom dan naar de showroom, al dan niet met afspraak, om de auto in levende lijve te bewonderen. Onze verkoopadviseurs maken je dan gelijk wegwijs omtrent alle opties die de auto heeft. En, maak gelijk even een proefrit, zodat je jouw nieuwe auto direct kunt ervaren. Ben je ervan overtuigd dat je jouw nieuwe auto hebt gevonden? Dan maken wij gelijk de order voor je klaar en spreken we samen af wanneer we de auto gaan afleveren. Dan heb jij nog even de tijd om de verzekering te regelen. Maar, ook dat kunnen we voor jou uit handen nemen, via een Janssen Kerres autoverzekering.

Financier jouw Kia occasion

Is jouw keuze gevallen op een Kia occasion maar past de auto niet helemaal in het financiële plaatje? Dan is het ook mogelijk om jouw Kia te financieren. Onze verkoopadviseurs kunnen jou precies adviseren wat dit allemaal inhoudt.

Kia 7 jaar garantie

Als één van de enige automerken ter wereld biedt Kia 7 jaar garantie op haar modellen. Dat zegt natuurlijk veel over de kwaliteit van haar auto’s! Overal wordt rekening mee gehouden: hoe vaak portieren worden geopend en gesloten, hoe vaak stoelen worden verschoven, of de stoelbekleding duurzaam genoeg is etc. Een nieuw Kia model wordt 1,1 miljoen kilometer getest zodat we ook die 7 jaar garantie probleemloos kunnen garanderen. Overigens is de garantie volledig overdraagbaar dus als je een Kia occasion koopt die nog geen 7 jaar is, kun jij, als nieuwe eigenaar gewoon aanspraak maken op deze garantie! De restwaarde van een occasion gaat hier natuurlijk ook mee omhoog.

Alles over Kia

Kia vindt haar oorsprong in Zuid-Korea, maar, alle Europese Kia-modellen worden ontwikkeld in Frankfurt door het Europese designteam. Het gros van de Europese modellen wordt ook in Europa geproduceerd. Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij Kia: zij wil in 2045 volledig klimaatneutraal zijn. Kia gaat voor 100% schone energie in 2040: dat betekent dat alle elektriciteit van haar productielocaties vanaf 2040 uit hernieuwbare bronnen moet komen. Kia is ook hard op weg naar een volledig elektrische toekomst met maar liefst 11 EV-modellen vanaf 2026. In de bouw van haar modellen maakt Kia zoveel mogelijk gebruik van gerecycled plastic, zo is het dashboard van de EV6 gemaakt van gerecyclede PET flessen!