Janssen Kerres Demo Deals

Nu tot 31 mei extra voordelige Demo Deals!

Demo auto’s, voor u ingereden!
Zo goed als nieuw! Demo auto’s bij Janssen Kerres zijn voor u ingereden en onderhouden volgens fabrieksvoorschriften. U profiteert zelfs nog van fabrieksgarantie! Zo heeft u een praktisch nieuwe auto, maar dat ziet u niet aan de prijs. De ruime voorraad van +/- 100 demo auto’s bevat benzine, diesel en elektrische uitvoeringen.

Bekijk onze voorraad!

Koop nu, betaal later: 50/50 deal
Bij ons kunt u namelijk gebruik maken van de 50/50 deal. Daarmee betaalt u nu de helft en over 6,12 of 18 maanden de rest. De keuze is aan u!

Financiering op maat
Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze aantrekkelijke financiering op maat. Nu met een aantrekkelijk rente vanaf 1,9%*! Onze verkopers helpen u graag met het bepalen van een slottermijn en aanbetaling om uit te komen op uw gewenst maandbedrag. Maak nu uw keuze en plan uw afspraak in een van onze vestigingen.

Contact

Online staan wij voor u klaar!
Uiteraard staan wij ook online voor u klaar; bellen, e-mailen, videobellen, offerte op afstand? Wij helpen u graag op weg! U kunt een persoonlijk videogesprek aanvragen, zodat wij u ook op afstand kunnen informeren!

Nieuwsgierig?
U bent harte welkom in één van onze Kia-showrooms. Onze Verkoopadviseurs beantwoorden graag uw vragen en zij kunnen een maatwerk offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan! Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Kia-showrooms. Heel graag tot ziens!

Kia vestigingen

 Kia range
*op rentes van 2,9% en 1,9% geldt een maximum te financieren bedrag van €10.000,-.
Deze actie is geldig t/m 31 mei 2020 zolang de voorraad strekt. Bekijk
hier de actievoorwaarden.