Kia Internationale Wegenhulp

Kia Internationale Wegenhulp

Hulp is onderweg

Kia Internationale Wegenhulp

Wij zien graag dat jij onbezorgd van jouw Kia geniet. Mocht je onverhoopt toch een keer stranden dan ben je verzekerd van gratis pechhulp. Zo wordt het ongemak tot een minimum beperkt en bent je snel weer op weg. Optioneel is er ook pechhulp voor jouw aanhangwagen of caravan beschikbaar. Kia biedt drie verschillende pakketten: Basis, Plus en Pro. De dekkingsgraad verschilt per pakket, vraag jouw service adviseur naar de verschillen!

De voordelen van Kia Internationale Wegenhulp:

  • Hulp ter plaatse of wegslepen naar dichtstbijzijnde dealer
  • Vervoer naar huis
  • Vervangend vervoer (maximaal klasse B)
  • Hotelovernachting
  • Geldig in heel Europa (bij plus of pro pakket)

Gratis KIW

Na aankoop van jouw Kia krijg je 3 jaar gratis KIW indien je elk jaar langs komt bij de Kia-dealer om de KIW te verlengen. Ook na die 3 jaar kan de KIW jaarlijks verlengd worden bij een onderhoudsbeurt en i.c.m. de Kia Family Card. Vraag de Kia-dealer of -reparateur naar meer informatie of lees de voorwaarden.

Caravan of aanhangwagen

Je kunt de KIW dekking uitbreiden met optionele caravan- of aanhangwagendekking. Mocht je met uw Kia stranden ten gevolge van mechanische of elektronische pech, dan wordt ook de eventueel aangekoppelde aanhanger naar de dichtstbijzijnde garage vervoerd. Reparatie, vervanging of repatriëring van deze aanhanger is echter niet in de KIW dekking (Basis of Uitgebreid) opgenomen. Daarom kun je een separate caravandekking afsluiten bij Kia.

Internationale dekking

Met de aanhangerdekking word je in binnen- en buitenland geholpen wanneer de stranding is veroorzaakt door mechanische pech of ten gevolge van een lekke band. Kan de caravan niet binnen 48 uur worden gerepareerd, dan wordt er naar één van deze oplossingen gezocht: caravan (en bagage) wordt getransporteerd naar één op te geven adres in Nederland – Je krijgt (in het buitenland) de beschikking over een vervangende caravan, indien beschikbaar, voor de duur van maximaal 14 dagen. – Je krijgt (in het buitenland) een bijdrage voor hotelkosten (o.b.v. logies en ontbijt) indien je ter plaatse geen verblijfplaats heeft. – Je krijgt maximaal 80,- (incl. BTW) vergoed p.p.p.n. voor de duur van maximaal 14 dagen.

Contact bij pech

Hulp nodig? Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week, rekenen op wegenhulpservice in Nederland en de rest van Europa. De Kia Internationale Wegenhulpgarantie is telefonisch bereikbaar:

  • vanuit Nederland: 0888 – 542 542 (0888- kia kia)
  • vanuit het Buitenland: 0031 – 888 542 542