Technology that moves you

Scroll verder

Technology that moves you Maak kennis met Kia

Technology that moves you

Is het je ooit opgevallen dat technologie ons leven zo makkelijk en comfortabel kan maken dat we nauwelijks nog in beweging komen? Alle Kia modellen zijn ontworpen om beweging in welke vorm dan ook aan te moedigen. Om je te stimuleren erop uit te trekken en nieuwe inspiratie te vinden.

Brengt technologie jou nog in beweging?
We pushen ons lichaam pushen op de loopband terwijl we fysiek nergens heen gaan. We gebruiken virtual reality om andere werelden te bezoeken terwijl we onze huiskamers niet uitkomen. Inspiratie ontstaat pas als je in beweging komt. Daarom maakt Kia auto’s vol technologie die onze natuurlijke drang om eropuit te gaan stimuleert.

Elektrificatie
Ontdek bijvoorbeeld onze elektrische en plug-in hybride modellen. Stuk voor stuk vol innovatieve technologie, ontworpen om te zorgen dat jij inspiratie altijd binnen handbereik hebt.

De nieuwe Niro Family: Make way for wonderful
Bij deze veelzijdige crossover staat innovatie centraal. Dat zie je aan het gedurfde design: hier draait alles om slimme keuzes voor een schone toekomst. Om geavanceerde technologie, connectiviteit en veiligheid. In drie varianten: de Niro Hybrid, Niro Plug-In Hybrid en de 100% elektrische Niro EV.

Kia Sportage: Built for endless inspiration
Elke uitvoering van de nieuwe Kia Sportage is gemaakt om jou te inspireren met zijn duurzame dynamiek. Kies je voor Mild Hybrid, Hybrid of Plug-in Hybrid? Slanke en gespierde lijnen, organische vormen en perfecte proporties: deze nieuwe crossover SUV overtuigt tot in de kleinste details. Dynamisch, zelfbewust en smaakvol.

De Ceed family: Connectivity that inspires
Contact en interactie brengt ons naar nieuwe plaatsen en versterkt onze creativiteit. Welke ideeën komen los als we vrije geesten op een nieuwe manier verbinden. Met de nieuwe connectiviteitsfuncties van de Kia Ceed Range staat niets jouw creativiteit meer in de weg.

Ontdek alle Kia modellen Kom kennismaken Ontdek alle acties

Kia Technology that moves you

voorwaarden

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Onlangs zijn we voor een proefrit met een Kia Cee’d terecht gekomen bij Janssen Kerres in Sittard, daar werden wij te woord gestaan door een zeer vriendelijke en professionele verkoper genaamd Rik Heynen. op zijn aanraden en advies zijn we overstag gegaan en hebben besloten om de auto aan te schaffen. Janssen-Kerres u kan trots zijn op uw personeel. tot snel.

Suzanne - 2017-12-14 08:35
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review