Kia Zomerhits bij Janssen Kerres! Doe een gratis taxatie en scoor dé hit van deze zomer: een nieuwe Kia.

Bekijk de Kia Acties

Scoor dé hit van deze zomer: een nieuwe Kia.

Offerte aanvragen

17 bezoekers hebben al een offerte aangevraagd

Kia Zomerhits! Scoor de hit van de zomer: een nieuwe Kia

Voel jij de vibe van de Kia Zomer Hits? Doe een gratis taxatie en scoor dé hit van deze zomer: een nieuwe Kia. Tijdelijk profiteer je van zomervoordeel én je maakt kans op een swingende prijs. Dat klinkt toch als muziek in je oren? Ontdek direct wat jouw kenteken waard is!

Kia Taxatie

Swingende prijzen
Vraag nu een vrijblijvend inruilvoorstel aan voor jouw Kia Zomer Hit, vraag een gepersonaliseerde LP-frisbee aan én maak kans op één van de 30 JBL GO2 speakers. Voel jij de vibe van de Kia Zomer Hits?

Hoe maak je kans? 

  • Vraag een vrijblijvende taxatie aan voor jouw favoriete Kia.
  • Vul de wincode die op jouw taxatievoorstel staat in op de actiepagina. Deze opent zich automatisch na afronding van je taxatie.
  • Geef door welke naam er op de frisbee moet komen.
  • Haal je gepersonaliseerde frisbee op bij jouw Kia-dealer. Vind je één van de 30 gouden frisbees? Dan win jij een JBL GO2 bluetooth speaker!

Nieuwsgierig?
U bent van harte welkom in één van onze Kia-showrooms. Onze Verkoopadviseurs beantwoorden graag uw vragen omtrent de Kia Zomerhits en zij kunnen een maatwerk offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan! Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Kia-showrooms. Heel graag tot ziens!

Kia-vestigingen  Kia Acties

*Actievoorwaarden.  

 

 

Vraag een offerte aan!

Bekijk hier de actievoorwaarden.