Kia Stinger De Kia Stinger combineert een krachtige styling met opwindende prestaties!

Scroll verder

Kia StingerLevende legende Kia Stinger

Nu al vanaf €62.995,-

De Kia Stinger combineert een krachtige styling met opwindende prestaties, in de geest van de klassieke Gran Turismo. Hij bereidt de weg voor een nieuw tijdperk van oogstrelend design en uitzonderlijk rijplezier, gesmeed uit pure passie voor autorijden.

Kia Stinger vanaf € 62.995,-
Met de Kia Stinger is elke rit een nieuw avontuur, een intens plezier. Heerlijk. Adembenemend. Hypnotiserend. Subliem. Het leven kan soms zó mooi zijn. De Kia Stinger maakt van elke rit een overweldigende ervaring. Een feest voor je zintuigen! Ontdek hieronder hoe hij je elke dag verrast en in vervoering brengt. Doe al die dingen die nog op je bucketlist staan en laat jouw onvergetelijke roadtrip beginnen!

Nieuwsgierig? Kom langs in de Kia-showroom in Sittard bij Janssen Kerres en ontmoet de Kia Stinger.

*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de Kia Stinger

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

pas onze nieuwe Kia niro afgehaald bij Janssen Kerres in Sittard.ik koop om de ongeveer twee jaar een nieuwe auto.Dit keer is onze keuze gevallen op een Kia Niro. ook mede door de geweldige vertegenwoordiger Rik Heynen.ik ben nu 68 jaar, dus de zoveelste auto.
Zijn deze week op familiebezoek geweest naar Delfzijl, wat mij vele uren de tijd heeft gegeven om de auto goed te beoordelen. Maar een woord voor SUBLIEM. Geweldige auto met een voortreffelijke afwerkingen GEWELDIGE rijeigenschappen. een genot om te rijden.
Ik gun iedereen een Kia niro. personeel in Sittard is zeer vriendelijk en eerlijk,echt een aanrader

snijders - 2017-12-03 10:37
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review