Kia Stinger De Kia Stinger combineert een krachtige styling met opwindende prestaties!

Scroll verder

Kia StingerLevende legende Kia Stinger

Nu al vanaf €62.995,-

De Kia Stinger combineert een krachtige styling met opwindende prestaties, in de geest van de klassieke Gran Turismo. Hij bereidt de weg voor een nieuw tijdperk van oogstrelend design en uitzonderlijk rijplezier, gesmeed uit pure passie voor autorijden.

Kia Stinger vanaf € 62.995,-
Met de Kia Stinger is elke rit een nieuw avontuur, een intens plezier. Heerlijk. Adembenemend. Hypnotiserend. Subliem. Het leven kan soms zó mooi zijn. De Kia Stinger maakt van elke rit een overweldigende ervaring. Een feest voor je zintuigen! Ontdek hieronder hoe hij je elke dag verrast en in vervoering brengt. Doe al die dingen die nog op je bucketlist staan en laat jouw onvergetelijke roadtrip beginnen!

Nieuwsgierig? Kom langs in de Kia-showroom bij Janssen Kerres en ontmoet de Kia Stinger.

*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de Kia Stinger

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Onlangs zijn we voor een proefrit met een Kia Cee’d terecht gekomen bij Janssen Kerres in Sittard, daar werden wij te woord gestaan door een zeer vriendelijke en professionele verkoper genaamd Rik Heynen. op zijn aanraden en advies zijn we overstag gegaan en hebben besloten om de auto aan te schaffen. Janssen-Kerres u kan trots zijn op uw personeel. tot snel.

Suzanne - 2017-12-14 08:35
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review