Kia Sportage Ontmoet de nieuwe Kia Sportage bij Janssen Kerres. Nu in de showroom!

Scroll verder

Kia SportageSportage. Voordeel € 1.250

Nu al vanaf €33.395,-

Ontdek de nieuwe Kia Sportage! Met de opvallende nieuwe Kia Sportage maak je een statement zonder een woord te zeggen. Het in het oog springende design heeft een indrukwekkend zijprofiel, een krachtige uitstraling en een brutale voor- en achterkant. 

Voordeel tot € 1.250 Kia Sportage
Nu voordeel tot € 1.250 op de nieuwe Kia Sportage bij Janssen Kerres. De Kia Sportage ComfortLine is er nu rijklaar vanaf € 33.395-. Standaard voorzien van onder ander 7” audio display met USB-aansluiting, voorbereid voor Apple CarPlay en Android Auto, Airconditioning, Elektrisch bedienbare ramen vóór en achter, 16“ lichtmetalen velgen en nog veel meer.

Of kies voor Kia Private Lease
Er is al een nieuwe Kia Sportage vanaf € 489 per maand. Kom langs bij Janssen Kerres! Wij informeren u graag over alle private lease mogelijkheden.
Kia Private Lease

Nieuwsgierig? Plan een proefrit bij Janssen Kerres en ervaar de nieuwe Kia Sportage! U bent van harte welkom. Begin uw avontuur! 

*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de Kia Sportage

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Wij zijn bij de aankoop prima door Maikel geholpen. Wat hij zegt komt hij ook na tot lakstiften toe, die opgestuurd werden. Probleem met de koplamp, werd door verwezen naar Kia Herten en daar ook professioneel en prettig geholpen. Prima service.
Vindt dit bedrijf een aanrader

Gerard Jungst - 2017-09-27 06:03
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review