Kia e-Soul De Kia Soul EV, de nieuwe superhero

Scroll verder

Kia Soul EVElektrisch rijden 4% bijtelling

Nu al vanaf €36.325,-

Efficiënt rijden en buitengewoon gebruiksgemak zijn sleutelwoorden voor de Kia Soul EV. Groen door geheel elektrisch rijden zonder het produceren van schadelijke uitstoot en praktisch door de ruime opzet. Je rijdt de Kia Soul EV al met slechts 4% fiscale bijtelling. 

Kia Soul EV vanaf € 36.325,-
De Kia Soul EV is de eerste volledige elektrische auto van Kia, dus zonder uitstoot van schadelijke stoffen. Beter voor het milieu, en beter voor jezelf. Met daarnaast een opvallend design en een eco-vriendelijk interieur voldoet de Soul EV aan al je wensen.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit bij Janssen Kerres en ervaar de Kia Soul EV!

 

*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de Kia e-Soul

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Onlangs zijn we voor een proefrit met een Kia Cee’d terecht gekomen bij Janssen Kerres in Sittard, daar werden wij te woord gestaan door een zeer vriendelijke en professionele verkoper genaamd Rik Heynen. op zijn aanraden en advies zijn we overstag gegaan en hebben besloten om de auto aan te schaffen. Janssen-Kerres u kan trots zijn op uw personeel. tot snel.

Suzanne - 2017-12-14 08:35
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review