Kia Sorento Voelen dat alles goed zit met de nieuwe Kia Sorento. Nu bij Janssen Kerres!

Scroll verder

Kia SorentoNieuwe Kia Sorento

Nu al vanaf €59.995,-

De Kia Sorento is uitgebreid onder handen genomen en helemaal opnieuw vormgegeven. Hierdoor is hij dynamischer, langer dan zijn voorganger, breder en ruimtelijker. 

De Kia Sorento beschikt over een sterkere motor (200 PK), nieuwe designdetails, elegantere materialen, een uitgebreider standaard uitrusting en, inderdaad, nog heel, heel veel opties. Iedere Kia herken je aan zijn “tiger nose” grille. Maar alleen bij de nieuwe Sorento loopt die grille naadloos door rondom de koplampen. Chique, nietwaar? Ook de zilverkleurige skidplates aan de onderkant zorgen voor meer stijl. Net als de vijf exclusieve, nieuwe kleuren.

Nieuwsgierig? Kom langs in één van onze Kia-showrooms bij Janssen Kerres en ontmoet de Kia Sorento. 

*Voorwaarden.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Onlangs zijn we voor een proefrit met een Kia Cee’d terecht gekomen bij Janssen Kerres in Sittard, daar werden wij te woord gestaan door een zeer vriendelijke en professionele verkoper genaamd Rik Heynen. op zijn aanraden en advies zijn we overstag gegaan en hebben besloten om de auto aan te schaffen. Janssen-Kerres u kan trots zijn op uw personeel. tot snel.

Suzanne - 2017-12-14 08:35
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review