Kia Sorento Voelen dat alles goed zit met de nieuwe Kia Sorento. Nu bij Janssen Kerres!

Scroll verder

Kia SorentoNieuwe Kia Sorento

Nu al vanaf €59.995,-

De Kia Sorento is uitgebreid onder handen genomen en helemaal opnieuw vormgegeven. Hierdoor is hij dynamischer, langer dan zijn voorganger, breder en ruimtelijker. 

Kia Sorento vanaf € 59.995 
De Kia Sorento beschikt over een sterkere motor (200 PK), nieuwe designdetails, elegantere materialen, een uitgebreider standaard uitrusting en, inderdaad, nog heel, heel veel opties. Iedere Kia herken je aan zijn “tiger nose” grille. Maar alleen bij de nieuwe Sorento loopt die grille naadloos door rondom de koplampen. Chique, nietwaar? Ook de zilverkleurige skidplates aan de onderkant zorgen voor meer stijl. Net als de vijf exclusieve, nieuwe kleuren.

Nieuwsgierig? Kom langs in één van onze Kia-showrooms bij Janssen Kerres en ontmoet de Kia Sorento. 

*Voorwaarden.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

pas onze nieuwe Kia niro afgehaald bij Janssen Kerres in Sittard.ik koop om de ongeveer twee jaar een nieuwe auto.Dit keer is onze keuze gevallen op een Kia Niro. ook mede door de geweldige vertegenwoordiger Rik Heynen.ik ben nu 68 jaar, dus de zoveelste auto.
Zijn deze week op familiebezoek geweest naar Delfzijl, wat mij vele uren de tijd heeft gegeven om de auto goed te beoordelen. Maar een woord voor SUBLIEM. Geweldige auto met een voortreffelijke afwerkingen GEWELDIGE rijeigenschappen. een genot om te rijden.
Ik gun iedereen een Kia niro. personeel in Sittard is zeer vriendelijk en eerlijk,echt een aanrader

snijders - 2017-12-03 10:37
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review