Kia Sorento Voelen dat alles goed zit met de nieuwe Kia Sorento. Nu bij Janssen Kerres!

Scroll verder

Kia SorentoNieuwe Kia Sorento

Nu al vanaf €59.995,-

De Kia Sorento is uitgebreid onder handen genomen en helemaal opnieuw vormgegeven. Hierdoor is hij dynamischer, langer dan zijn voorganger, breder en ruimtelijker. 

De Kia Sorento beschikt over een sterkere motor (200 PK), nieuwe designdetails, elegantere materialen, een uitgebreider standaard uitrusting en, inderdaad, nog heel, heel veel opties. Iedere Kia herken je aan zijn “tiger nose” grille. Maar alleen bij de nieuwe Sorento loopt die grille naadloos door rondom de koplampen. Chique, nietwaar? Ook de zilverkleurige skidplates aan de onderkant zorgen voor meer stijl. Net als de vijf exclusieve, nieuwe kleuren.

Nieuwsgierig? Kom langs in één van onze Kia-showrooms bij Janssen Kerres en ontmoet de Kia Sorento. 

*Voorwaarden.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Wij zijn bij de aankoop prima door Maikel geholpen. Wat hij zegt komt hij ook na tot lakstiften toe, die opgestuurd werden. Probleem met de koplamp, werd door verwezen naar Kia Herten en daar ook professioneel en prettig geholpen. Prima service.
Vindt dit bedrijf een aanrader

Gerard Jungst - 2017-09-27 06:03
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review