Kia ProCeed Gedurfd, stijlvol en eigenzinnig: drie woorden die de nieuwe Kia ProCeed beschrijven.

Scroll verder

Kia ProCeedProCeed Voordeel tot € 1.250

Nu al vanaf €30.995,-

Gedurfd, stijlvol en eigenzinnig: drie woorden die de nieuwe Kia ProCeed beschrijven. De iconische en sportieve uitstraling van de nieuwe Kia ProCeed is met z’n shooting-brake design een gedurfde nieuwe visie. Ruimer dan vele anderen zonder spanning te verliezen. Je moet ‘m met eigen ogen zien.

Voordeel tot € 1.250 Kia ProCeed
Nu voordeel tot € 1.250,- op de nieuwe Kia ProCeed bij Janssen Kerres. De Kia ProCeed ComfortLine is er nu rijklaar vanaf € 30.995,-. Standaard voorzien van onder andere actieve rijbaanassistentie (LKAS), autonome noodremassistentie (AEB), cruise control airconditioning en 16” velgen met sierdeksels.

Of kies voor Kia Private Lease
Er is al een nieuwe Kia ProCeed vanaf € 445 per maand. Kom langs bij Janssen Kerres! Wij informeren u graag over alle private lease mogelijkheden.
Kia Private Lease

Nieuwsgierig? Kom langs in één van onze Kia-showrooms bij Janssen Kerres en ontmoet de Kia ProCeed!

*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de Kia ProCeed

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

pas onze nieuwe Kia niro afgehaald bij Janssen Kerres in Sittard.ik koop om de ongeveer twee jaar een nieuwe auto.Dit keer is onze keuze gevallen op een Kia Niro. ook mede door de geweldige vertegenwoordiger Rik Heynen.ik ben nu 68 jaar, dus de zoveelste auto.
Zijn deze week op familiebezoek geweest naar Delfzijl, wat mij vele uren de tijd heeft gegeven om de auto goed te beoordelen. Maar een woord voor SUBLIEM. Geweldige auto met een voortreffelijke afwerkingen GEWELDIGE rijeigenschappen. een genot om te rijden.
Ik gun iedereen een Kia niro. personeel in Sittard is zeer vriendelijk en eerlijk,echt een aanrader

snijders - 2017-12-03 10:37
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review