Kia Private Lease De totaaloplossing voor uw mobiliteitsbehoefte, dé Kia Private Lease Editions

Scroll verder

Kia Private LeaseKia rijden, per maand vanaf € 199

Kia Private Lease. Zorgeloos rijden voor een laag maandbedrag

 • Een nieuwe Kia voor een vast laag maandbedrag
 • Alles is inbegrepen
 • Je hoeft alleen nog maar te tanken

Bekijk hieronder de scherpe actietarieven voor de Picanto, Rio, Stonic, Ceed, Niro, Carens en Sportage. Bereken zelf eenvoudig jouw maandbedrag of vraag Janssen Kerres naar de mogelijkheden.

Nu al vanaf € 199,- per maand 
Er is al een Kia Picanto vanaf € 199,- per maand. U hoeft alleen nog maar te tanken (en af en toe wassen). Bereken zelf eenvoudig het maandbedrag voor uw gewenste, nieuwe Kia. Vraag Janssen Kerres naar alle mogelijkheden van Kia Private Lease. Op basis van 48 maanden, 10.000 KM:

Kia Private Lease

 • Kia Picanto nu vanaf € 199,- per maand
 • Kia Rio nu vanaf € 299,- per maand
 • Kia Stonic nu vanaf € 299,- per maand
 • Kia Ceed nu vanaf € 349,- per maand
 • Kia Ceed Sportswagon nu vanaf € 359,- per maand
 • Kia Ceed ProCeed nu vanaf € 445,- per maand
 • Kia Niro nu vanaf € 389,- per maand
 • Kia Sportage nu vanaf € 484,- per maand
 • Kia Sportage nu vanaf € 665,- per maand
Bereken uw Private Lease bedrag

Het Kia Private Lease maandbedrag is inclusief:

 •  Motorrijtuigenbelasting
 • WA Casco verzekering (eigen bijdrage op WA € 0,- en op Casco € 300,-)
 • Ongevallen inzittenden verzekering
 • Kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur
 • Rechtsbijstand
 • Pech- en ongevalhulpverlening binnen en buiten Nederland
 • Reparatie en onderhoud
 • (Zomer)banden
 • Administratiekosten

Nieuwsgierig?
Neem contact op met één van onze Kia-vestigingen. Onze Verkoopadviseurs geven u graag advies en maken een persoonlijke offerte. U bent van harte welkom.

Kia-vestigingen  Bereken uw Private Lease bedrag

Voorwaarden. Dit aanbod wordt u gedaan door Kia Autolease en betreft een product gecertificeerd door Stichting Keurmerk Private Lease. De getoonde prijs betreft, tenzij anders weergegeven, een vanaf tarief gebaseerd op een looptijd van 48 maanden in combinatie 10.000km per jaar en ten minste 6 schadevrije jaren. Alle prijzen zijn inclusief BTW weergegeven. De afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. Indien u meer informatie wenst, neem dan contact op met uw Kia-dealer.

 

Maak uw keuze

Proefrit of terugbellen?

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Kia Niro Recensie. Mijn recensie na de eerste 4 dagen (van 5 jaar) rijden in de Kia Niro Executive.. Na 6 jaar Toyota Auris hybride Executive de overstap gemaakt naar de zeer charmante, mooie en overcomplete Kia Niro en ik kan nu al melden dat ik geen betere keuze had kunnen maken!

Het is 5 uur in de ochtend en het is koud en nat buiten brrr, lopend naar de mooie Niro word ik verwelkomd door spiegels die open klappen zonder dat ik iets doe en een subtiel lampje in de deurklink het voelt alsof Mn nieuwe vriend mij van harte welkom heet en goede morgen zegt. Ik druk de knop op de deurklink in en de deur ontgrendeld waarna in plaats neem in de ware cockpit van dit meesterwerk van Kia, subtiel schuift de stoel naar voren en gaat deze in de voor mij meest comfortabele positie staan waarna ik de start knop druk en de Niro mij voorziet van een prachtig dashboard met onvoorstelbaar veel informatie maar dat zonder druk of overbodig over te komen. Rustig rijd ik weg en als dank voor mijn goede benadering trakteert de Niro mij op een heerlijk verwarmde stoel en ook mijn handen worden gewarmd door het mooi in de hand liggend stuur. Onderweg naar kantoor geniet ik van het prachtige heldere geluid dat het JBL premium systeem produceert en op het moment dat ik bijna in slaap val door de heerlijk zittende zetel die mij dusdanig verwarmd dat mijn lijf denkt dat ik in bed lig grijpt de Niro subtiel in, houd mij tussen de lijnen, remt met de auto voor mij mee en geeft een subtiele waarschuwing dat ik moet opletten.

Na een lange dag op werk stap ik om 18.00 uur wederom in deze prachtige auto die inmiddels helaas vrij vies is geworden door het winterweer en probeer ik de sportmodus maar eens uit, zonder hapering schiet mijn nieuwe maatje vooruit en blijft hij als een gastheer voor mij werken. Als ik de navigatie vervolgens even uittest verbaast het mij te zien de de Niro zelfs zo slim is dat hij de hybride batterij oplaad voordat ik een berg benader waarna hij vervolgens de energie gebruikt om gratis naar boven te komen, ik was hybride rijden al 6 jaar gewend maar dit is hybride rijden 2.0

Thuis aangekomen parkeer ik de Niro in een parkeervak en open ik de deur, de Niro schuift mijn stoel voorzichtig naar achter zodat ik comfortabel en makkelijk uit kan stappen. Ik sluit de Niro af waarna hij mij lief vaarwel zegt en mij de weg naar huis verlicht totdat hij mij niet meer ziet en een dutje gaat doen.

Graag had ik deze recensie iets wat positiever verwoordt maar woorden schieten mij tekort, als er mensen zijn die nog twijfelen… vraag een testrit aan een neem de tijd kennis te maken met deze prachtige machine.

Electro Consten - 2016-11-21 09:00
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review