Kia Optima Sportswagon De nieuwe Kia Optima Sportswagon. Gemaakt om gezien te worden

Scroll verder

Kia Optima SportswagonKia Optima De Optima SW

Nu al vanaf €39.395,-

Perfect tot in elk detail. Een uiterlijk om verliefd op te worden. Strakke lijnen en verfijnd design, innovatie in technologie en veiligheid, slimme, gepersonaliseerde (veiligheids)features: dat is de Optima Sportswagon.

Kia Optima Sportswagon
De Kia Optima is er nu ook als Plug-in Hybrid. Milieubewust rijden met een maximale performance. Gecombineerd met een elegant, maar toch ook sportief design en een luxe uitrusting voldoet de Optima aan al je wensen. Kom nu naar de showroom voor een overtuigende proefrit of vraag direct een offerte aan.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit bij Janssen Kerres en ervaar de Kia Optima Sportswagon! U bent van harte welkom. 

*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de Kia Optima Sportswagon

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

pas onze nieuwe Kia niro afgehaald bij Janssen Kerres in Sittard.ik koop om de ongeveer twee jaar een nieuwe auto.Dit keer is onze keuze gevallen op een Kia Niro. ook mede door de geweldige vertegenwoordiger Rik Heynen.ik ben nu 68 jaar, dus de zoveelste auto.
Zijn deze week op familiebezoek geweest naar Delfzijl, wat mij vele uren de tijd heeft gegeven om de auto goed te beoordelen. Maar een woord voor SUBLIEM. Geweldige auto met een voortreffelijke afwerkingen GEWELDIGE rijeigenschappen. een genot om te rijden.
Ik gun iedereen een Kia niro. personeel in Sittard is zeer vriendelijk en eerlijk,echt een aanrader

snijders - 2017-12-03 10:37
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review