Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid Milieubewust rijden heeft een nieuwe look, de Kia Optima Sportswagon Plug-In Hybrid

Scroll verder

Kia Optima Sportswagon Plug-in HybridNieuwe Optima SW Plug-in-Hybrid

Nu al vanaf €42.975,-

De Kia Optima Sportswagon is er nu ook als Plug-in Hybrid. Milieubewust rijden heeft een nieuwe look. Gecombineerd met een elegant, maar toch ook sportief, design en een luxe uitrusting voldoet de Optima aan al je wensen.

De nieuwe Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid
De Optima PHEV is er nu ook als Sportswagon. De ultieme combinatie tussen milieubewust rijden en een sportieve uitstraling en maximale performance. Met deze Optima Plug-in Hybrid zul je zeker de aandacht trekken. Kom nu naar de showroom voor een overtuigende proefrit of vraag direct een offerte aan.

Nieuwsgierig? Kom langs in één van onze Kia-showrooms bij Janssen Kerres en ontmoet de Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid. 

*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

pas onze nieuwe Kia niro afgehaald bij Janssen Kerres in Sittard.ik koop om de ongeveer twee jaar een nieuwe auto.Dit keer is onze keuze gevallen op een Kia Niro. ook mede door de geweldige vertegenwoordiger Rik Heynen.ik ben nu 68 jaar, dus de zoveelste auto.
Zijn deze week op familiebezoek geweest naar Delfzijl, wat mij vele uren de tijd heeft gegeven om de auto goed te beoordelen. Maar een woord voor SUBLIEM. Geweldige auto met een voortreffelijke afwerkingen GEWELDIGE rijeigenschappen. een genot om te rijden.
Ik gun iedereen een Kia niro. personeel in Sittard is zeer vriendelijk en eerlijk,echt een aanrader

snijders - 2017-12-03 10:37
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review