Kia Financiering: Lage Rente Lente Voordelig financieren

Scroll verder

Kia Financiering: Lage Rente LenteVoordelig financieren tijdens Kia's Lage Rente Lente

Kia Lage Rente Lente bij Janssen Kerres!
Een nieuwe Kia rijden? U financiert uw nieuwe Kia tijdens de Kia Lage Rente Lente tegen een wel heel aantrekkelijk tarief: slechts 2,99%!
Hoe werkt een financiering van Kia Finance?
  • Kies uw nieuwe Kia
  • Kies of u de hele aanschafwaarde of een gedeelte hiervan wilt financieren
  • Kies of u de financieringsactie wil combineren met één van de overige lopende acties
  • Wel of geen slottermijn?

De voordelen van Financieren

De voordelen van financieren via Kia Finance zijn talloos. Zo ontvangt u altijd een scherp aanbod met transparante voorwaarden én regelt Janssen Kerres alles omtrent de financiering voor u.

De voordelen op een rijtje:
✔  Scherp financieringsaanbod: slechts 2,99% rente
✔  Méér Kia voor een paar euro per maand
✔  Aantrekkelijk laag maandbedrag gedurende een vaste looptijd
✔  Janssen Kerres regelt alles voor u
✔  Transparante voorwaarden

Overstappen naar elektrisch?

Bent u geïnteresseerd in elektrisch rijden? Dan is dit het moment om over te stappen. Zowel op de volledig elektrische modellen als op de hybride en Plug-in hybride modellen ontvangt u nu ook het extra scherpe actietarief van 2,99%! Op de Plug-in hybrides is de Kia Plug-in bonus t.w.v. € 4.000,- óók nog eens van toepassing (met uitzondering van de Sorento Plug-in Hybrid).

Nieuwsgierig?

Deze actie geldt van 1 mei 2021 t/m 30 juni 2021 voor financieringsaanvragen van nieuwe Kia’s. De maximale looptijd van de financiering is 36 maanden met een maximaal te financieren bedrag van € 15.000,-. Bekijk in de tabel hieronder de rekenvoorbeelden (klik op de tabel om deze te vergroten).

Wilt u meer weten over dit aantrekkelijke financieringsaanbod? Dat kan! Neem contact op met ons en wij vertellen u er graag meer over! Uiteraard bent u van harte welkom in één van onze Kia-vestigingen van Janssen Kerres. U kunt dan natuurlijk gelijk een vrijblijvende proefrit maken in uw favoriete model!

Kia-vestigingen Plan een proefrit in uw favoriete Kia Bekijk alle Kia modellen

Disclaimer:

Het aanbod betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Kia Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de showroom. Uw Kia-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Kia Finance. Kia Finance en uw Kia-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

 

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Wij zijn bij de aankoop prima door Maikel geholpen. Wat hij zegt komt hij ook na tot lakstiften toe, die opgestuurd werden. Probleem met de koplamp, werd door verwezen naar Kia Herten en daar ook professioneel en prettig geholpen. Prima service.
Vindt dit bedrijf een aanrader

Gerard Jungst - 2017-09-27 06:03
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review