Kia E-Niro De kracht van hybride en anders dan andere hybrides. De nieuwe Kia Niro

Scroll verder

Kia E-NiroKia e-Niro 100% elektrisch

Nu al vanaf €42.510,-

Zoek jij dynamiek én ruimte voor het hele gezin? Wil je grenzeloos genieten én respectvol omgaan met het milieu? Houd jij niet van uitlaatgassen, maar wel van sportief rijden en de modernste features? Welkom bij de auto die dat allemaal combineert: de verrassende Kia e-Niro. Elektrisch rijden zonder compromis, echt een wereld van verschil. Maak kennis met de nieuwe Kia e-Niro. 

Kia e-Niro vanaf € 42.510,- en 4% bijtelling
Met de Kia e-Niro crossover kies je voor toekomstgerichte mobiliteit. Voor het eerst is er een auto die niet alleen elektrisch is maar ook praktisch, veilig, compleet én scherp geprijsd. Daarmee rijd je puur dynamisch, super efficiënt en… verder dan je denkt! In de uitvoering met 150kW / 204 pk & 64 kWh accupakket heeft de e-Niro een actieradius van maar liefst 455* km.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit bij Janssen Kerres en ervaar de nieuwe Kia e-Niro! Maak nu kennis met 100% elektrische Kia. Stap jij in? 

*Voorwaarden.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Wij zijn bij de aankoop prima door Maikel geholpen. Wat hij zegt komt hij ook na tot lakstiften toe, die opgestuurd werden. Probleem met de koplamp, werd door verwezen naar Kia Herten en daar ook professioneel en prettig geholpen. Prima service.
Vindt dit bedrijf een aanrader

Gerard Jungst - 2017-09-27 06:03
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review