Kia e-Soul Zomerhit dé Kia e-Soul. De nieuwe elektrische superhero

Scroll verder

Zomerhit: Kia e-SoulElektrisch rijden 8% bijtelling

Nu al vanaf €44.985,-

Zomerhit: Kia e-Soul

Zomerhits bij Janssen Kerres! Maak kennis met de Kia e-Soul. Groen door geheel elektrisch rijden zonder het produceren van schadelijke uitstoot en praktisch door de ruime opzet. Je rijdt de Kia e-Soul al met slechts 8% fiscale bijtelling. 

Kia e-Soul vanaf € 44.985,-
De Kia Soul EV is de eerste volledige elektrische auto van Kia, dus zonder uitstoot van schadelijke stoffen. Beter voor het milieu, en beter voor uzelf. Met daarnaast een opvallend design en een eco-vriendelijk interieur voldoet de Kia e-Soul aan al uw wensen.

De Kia e-Soul ExecutiveLine is standaard voorzien van o.a.:

  • 10,25″ full map navigatiesysteem met UVO Connect
  • Harman Kardon Premium Sound System
  • Parkeersensoren vóór en achter
  • Smart key met start-/stopknop
  • Warmtepomp

Of kies voor Kia Private Lease

Er is al een nieuwe Kia e-Soul vanaf € 479 per maand. Kom langs bij Janssen Kerres! Wij informeren u graag over alle private lease mogelijkheden.

Kia Move Together – Zorgeloos leasen
Profiteer t/m 31 juli 2020 van zorgeloos private leasen met Kia. Momenteel kan het zijn dat u minder financiële zekerheid heeft. Move Together maakt private lease van een Kia daarom nu nog zorgelozer. Bovenop alle zekerheden en garanties voegt Kia een ‘garantie op de private-leaserijder’ toe want bij financiële problemen door onverhoopt baanverlies wordt de auto eenvoudigweg teruggenomen. Vraag uw verkoper naar de voorwaarden.

Kia Private Lease

Subsidie voor elektrische auto’s: € 4.000,-

Vanaf 1 juli kunnen particuliere klanten aanspraak maken op de overheidssubsidie tot € 4.000,- voor elektrische personenauto’s bij aanschaf of private lease van een nieuwe, 100% elektrische auto zoals de Kia E-Soul! De regeling geldt voor elektrische personenauto’s die zijn gekocht nadat de regeling op of na 4 juni 2020.

Lees hier alles over de overheidssubsidie

Nieuwsgierig? Plan een proefrit bij Janssen Kerres en ervaar de Kia e-Soul!

Kia e-soul

*Voorwaarden.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

pas onze nieuwe Kia niro afgehaald bij Janssen Kerres in Sittard.ik koop om de ongeveer twee jaar een nieuwe auto.Dit keer is onze keuze gevallen op een Kia Niro. ook mede door de geweldige vertegenwoordiger Rik Heynen.ik ben nu 68 jaar, dus de zoveelste auto.
Zijn deze week op familiebezoek geweest naar Delfzijl, wat mij vele uren de tijd heeft gegeven om de auto goed te beoordelen. Maar een woord voor SUBLIEM. Geweldige auto met een voortreffelijke afwerkingen GEWELDIGE rijeigenschappen. een genot om te rijden.
Ik gun iedereen een Kia niro. personeel in Sittard is zeer vriendelijk en eerlijk,echt een aanrader

snijders - 2017-12-03 10:37
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review