Kia Ceed Sportswagon Ervaar het 'wow'-gevoel met de nieuwe Kia Ceed Sportswagon

Scroll verder

Kia Ceed SportswagonCeed SW Voordeel tot € 1.250

Nu al vanaf €23.845,-

Rijden in de gloednieuwe Kia Ceed Sportswagon is rijden in een auto vol aandacht voor detail. Dynamisch vormgegeven van buiten en royaal aan ruimte van binnen, voor zowel inzittenden als bagage.

Voordeel tot € 1.250 Kia Ceed Sportswagon 
Nu voordeel tot € 1.250,- op de nieuwe Kia Ceed Sportswagon bij Janssen Kerres. De Kia Ceed SW ComfortLine is er nu rijklaar vanaf € 23.845,-. Standaard voorzien van onder andere actieve rijbaanassistentie (LKAS), autonome noodremassistentie (AEB), cruise control, airconditioning en 16” velgen met sierdeksels.

Of kies voor Kia Private Lease
Er is al een nieuwe Kia Ceed vanaf € 349 per maand. Kom langs bij Janssen Kerres! Wij informeren u graag over alle private lease mogelijkheden.
Kia Private Lease

Nieuwsgierig? Kom langs in één van onze Kia-showrooms bij Janssen Kerres en ontmoet de Kia Ceed SW. 

*Voorwaarden.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Onlangs zijn we voor een proefrit met een Kia Cee’d terecht gekomen bij Janssen Kerres in Sittard, daar werden wij te woord gestaan door een zeer vriendelijke en professionele verkoper genaamd Rik Heynen. op zijn aanraden en advies zijn we overstag gegaan en hebben besloten om de auto aan te schaffen. Janssen-Kerres u kan trots zijn op uw personeel. tot snel.

Suzanne - 2017-12-14 08:35
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review