Kia Buitenkansjes bij Janssen Kerres! Profiteer van buitengewoon veel voordeel op onze Kia modellen!

Bekijk de Kia Acties

Profiteer nú van buitengewoon veel voordeel op onze Kia-modellen

Offerte aanvragen

23 bezoekers hebben al een offerte aangevraagd

Kia Buitenkansjes met buitengewoon voordeel!

Kia Buitenkansjes! Profiteer nu bij Janssen Kerres van buitengewoon veel voordeel op onze Kia-modellen. Rijdt u deze lente in een nieuwe Kia?

Nieuwsgierig?
U bent van harte welkom in één van onze Kia-showrooms. Onze Verkoopadviseurs beantwoorden graag uw vragen omtrent de Kia Buitenkansjes en zij kunnen een maatwerk offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan! Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Kia-showrooms. Heel graag tot ziens!

Kia-vestigingen  Kia Acties

*Actievoorwaarden.  

 

Kia Buitenkansjes. Buitengewoon voordeel!

Kia Buitenkansjes! Wil jij eropuit in een stijlvolle Kia met buitengewoon veel voordeel? Dan ben jij op zoek naar een buitenkansje! Janssen Kerres zet haar Kia-modellen in het zonnetje met extra veel voordeel. Rijdt u deze lente in een nieuwe Kia?

Nieuwsgierig?
U bent van harte welkom in één van onze Kia-showrooms. Onze Verkoopadviseurs beantwoorden graag uw vragen omtrent de Kia Lentedeals en zij kunnen een maatwerk offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan! Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Kia-showrooms. Heel graag tot ziens!

Kia-vestigingen  Kia Acties

*Actievoorwaarden.  

Vraag een offerte aan!

Bekijk hier de actievoorwaarden.