Kia Autolease Voor uw mobiliteitsbehoefte. Kom langs bij uw Kia-dealer Janssen Kerres

Scroll verder

Kia AutoleaseWelke Kia u ook least. Gunstig leasen

Kia Autolease. Dé totaaloplossing voor uw mobiliteitsbehoefte

Kia Autolease is dé leasemaatschappij voor Kia in Nederland. Met standaard zeer gunstige voorwaarden, scherpe tarieven en servicegerichte werkwijze levert Kia Autolease de totaaloplossing voor uw mobiliteitsbehoefte. Bij Kia Autolease vindt u altijd de lease-auto die past bij uw persoonlijke voorkeur, wensen en leasebudget. Voor alle onderhoud kunt u terecht bij uw Kia-dealer Janssen Kerres.

Full Operational Lease
Deze meest complete leasevorm neemt u alle zorgen uit handen. Componenten als rente en afschrijving, houderschapsbelasting, All Risk en WA-verzekering, reparatie, hulp bij pech onderweg, onderhoud en bandenvervanging zijn in het contract opgenomen. Daarnaast kunt ook vervangend vervoer, een brandstofpas en winterbanden in het contract laten opnemen. Voor een vast bedrag  per maand neemt Kia Autolease u ook de financiële en  administratieve taken uit handen.

Netto Operational Lease
Als u zaken als verzekering, reparatie, onderhoud en banden zelf wilt regelen, is Netto Operational Lease de meest geschikte leasevorm. Kia Autolease blijft eigenaar van de auto. Het grote voordeel is dat de auto niet op uw balans wordt opgenomen. Het restwaarderisico ligt bij Kia Autolease. Bovendien heeft u niet de verplichting om de auto na de looptijd over te nemen, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Financial Lease. U least dus tegen zeer voordelige tarieven en zonder beperkingen.

Iedere organisatie is anders. Wij kunnen voor u een ideaal leasepakket samenstellen; toegesneden op uw situatie, wensen en eisen. De experts van Janssen Kerres –  Kia Autolease geven u daarover graag persoonlijk advies.

Meer informatie? 
De Accountmanagers van Janssen Kerres kunnen een volledige wagenparkscan voor u uitvoeren, u adviseren en alle informatie geven over de aanschaf van een personen- of bedrijfswagens. Wilt u graag meer informatie of kennismaken met ons? Neem dan contact met ons op. Kom langs op één van onze vestigingen of stuur een e-mail naar fleetsales@janssenkerres.nl. Uiteraard bezoeken wij u graag op locatie.

Kia-vestigingen  Neem contact op met Fleetsales

Kia Autolease

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

pas onze nieuwe Kia niro afgehaald bij Janssen Kerres in Sittard.ik koop om de ongeveer twee jaar een nieuwe auto.Dit keer is onze keuze gevallen op een Kia Niro. ook mede door de geweldige vertegenwoordiger Rik Heynen.ik ben nu 68 jaar, dus de zoveelste auto.
Zijn deze week op familiebezoek geweest naar Delfzijl, wat mij vele uren de tijd heeft gegeven om de auto goed te beoordelen. Maar een woord voor SUBLIEM. Geweldige auto met een voortreffelijke afwerkingen GEWELDIGE rijeigenschappen. een genot om te rijden.
Ik gun iedereen een Kia niro. personeel in Sittard is zeer vriendelijk en eerlijk,echt een aanrader

snijders - 2017-12-03 10:37
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review