De nieuwe KIA EV6 staat nu in de showroom! Kom kennismaken bij Janssen Kerres!

Uitgeroepen tot Car of the Year 2022!

Komt u kennismaken met de nieuwe Kia EV6? 

De nieuwe Kia EV6 is gearriveerd! Janssen Kerres nodigt u graag uit om kennis kunt maken met de nieuwe EV6! En, natuurlijk kunt u ook gelijk een proefrit maken! Meld u direct aan om uw plaats te reserveren!

De nieuwe KIA EV6

De EV6 is de eerste volledig elektrische auto van Kia die op het gloednieuwe Electric-Global Modular Platform (E-GMP) is gebouwd. De extreem lange wielbasis van 2.9 meter zorgt voor meer ruimte en flexibiliteit in het interieur en geeft het uiterlijk een luxe uitstraling. Dus meer ruimte voor u, uw passagiers en alle bagage. Het verwachte maximale trekgewicht van de EV6 biedt zelfs de mogelijkheid om een aanhanger of gemiddelde caravan te trekken.

Car of the Year 2022
De Kia EV6 is uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2022. De baanbrekende, volledig elektrische crossover werd door een 59-koppige jury, bestaande uit autojournalisten uit 22 Europese landen, uitgeroepen tot overall winnaar. De Kia EV6 nam het op tegen meer dan zestig concurrerende modellen die ook in 2021 op de markt zijn gebracht.

De Kia EV6 kreeg van de internationale jury in totaal 279 punten. Frank Janssen, voorzitter van de jury van de Car of the Year award: “Het is goed om te zien dat de award dit jaar is toegekend aan de Kia EV6. De prijs is welverdiend, omdat het merk hard aan deze auto heeft gewerkt. De progressie die Kia heeft geboekt in de afgelopen jaren is echt indrukwekkend.”

De EV6 is de eerste dedicated EV van Kia die is gebaseerd op het Electric-Global Modular Platform (E-GMP) van het merk. Dankzij deze slimme en hightech basis biedt de EV6 een toonaangevende binnenruimte, een indrukwekkend rijbereik van maximaal 528 kilometer en ultrasnelle 800V-laadmogelijkheden waarmee Kia-rijders in slechts 18 minuten van 10 tot 80 procent kunnen opladen.

De EV6 is ook de eerste Kia die is ontworpen volgende de nieuwe ontwerpfilosofie ‘Opposites United’, die is geïnspireerd op de contrasten tussen natuur en mens. Centraal in deze ontwerpfilosofie staat een nieuwe visuele identiteit die positieve krachten en natuurlijke energie oproept, met contrasterende combinaties van scherpe stilistische elementen en sculpturale vormen.

Ontdek de EV6

NIEUWSGIERIG?

Wij verwelkomen u graag in één van onze showrooms! Komt u binnenkort kennismaken met de KIA EV6?

Kia EV6 Car of the year 2022

Kennismaken met de nieuwe Kia EV6

  • Welke tijdstip / dagdeel heeft voor u de voorkeur om een afspraak te maken? Let op: datum en tijdstip is onder voorbehoud, i.v.m. de grote vraag naar proefritten. Een van onze verkoopadviseurs neemt contact met u op om uw afspraak te bevestigen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.