De nieuwe KIA EV6 staat nu in de showroom! Kom kennismaken bij Janssen Kerres!

Meld u aan voor een exclusieve proefrit!

Komt u kennismaken met de nieuwe Kia EV6? 

De nieuwe Kia EV6 is gearriveerd! Janssen Kerres nodigt u graag uit om kennis kunt maken met de nieuwe EV6! En, natuurlijk kunt u ook gelijk een proefrit maken!

Meld u direct aan om uw plaats te reserveren!

Reserveer nú uw elektrische Kia EV6 en wees op tijd voor € 3.350 subsidie in 2022

De nieuwe KIA EV6

De EV6 is de eerste volledig elektrische auto van Kia die op het gloednieuwe Electric-Global Modular Platform (E-GMP) is gebouwd. De extreem lange wielbasis van 2.9 meter zorgt voor meer ruimte en flexibiliteit in het interieur en geeft het uiterlijk een luxe uitstraling. Dus meer ruimte voor u, uw passagiers en alle bagage. Het verwachte maximale trekgewicht van de EV6 biedt zelfs de mogelijkheid om een aanhanger of gemiddelde caravan te trekken.

Meer dan 510 km actieradius

De nieuwe EV6 heeft een batterij met 77.4 kWh en heeft een verwachte actieradius van meer dan 510 km (WLTP). Daarnaast heeft hij een compactere 58kWh batterij die een actieradius biedt tot 400 km (WLTP). Deze is ruim voldoende voor dagelijks gebruik.

Ontdek de EV6

NIEUWSGIERIG?

Wij verwelkomen u graag in één van onze showrooms!

KIA EV6

Kennismaken met de nieuwe Kia EV6

  • Welke tijdstip / dagdeel heeft voor u de voorkeur om een afspraak te maken? Let op: datum en tijdstip is onder voorbehoud, i.v.m. de grote vraag naar proefritten. Een van onze verkoopadviseurs neemt contact met u op om uw afspraak te bevestigen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.