Gratis Kia Dinercheque bij een nieuwe Kia autoverzekering!

Scroll verder

Gratis Kia Dinercheque bij een nieuwe Kia autoverzekering!Gratis Dinercheque t.w.v. €50,-

Gunstige voorwaarden, scherpe tarieven: dat is de Janssen Kerres Kia Autoverzekering!

Met de Kia autoverzekering kunt u met een veilig gevoel op weg. Met onze zeer gunstige voorwaarden, scherpe tarieven en servicegerichte werkwijze, bieden wij een goede verzekering voor uw Kia. Voor schadereparaties kunt u terecht bij de Kia-dealer of -reparateur, wat sneller en efficiënter werkt.

Gratis dinercheque t.w.v. € 50,- bij een nieuwe Kia autoverzekering!

Een autoverzekering wordt zo wel heel smakelijk…Sluit nu een Kia Autoverzekering af bij Janssen Kerres en vier onbezorgd rijden met een heerlijk diner! Actie geldig t/m 31 december 2021.

Vraag direct een offerte aan!

Janssen Kerres zorgt er bij schade voor dat uw auto met originele onderdelen hersteld wordt en dat u weer snel op pad kunt met uw eigen auto.

De voordelen op een rijtje:
✔  Regel het snel en eenvoudig bij Janssen Kerres
✔  Gratis overstap service
✔  24-Uurs schadehulplijn
✔  Schadeherstel door uw eigen dealer
✔  Voor alle leeftijden
✔  Onbeperkte dekking audio- en navigatiesystemen

Natuurlijk beantwoorden onze verkoopadviseurs graag uw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan! Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid om een proefrit te maken! U bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze showrooms.

Maak direct een afspraak Vraag een vrijblijvend voorstel aan Plan een proefrit

Kia Dinercheque

 

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Kia Niro Recensie. Mijn recensie na de eerste 4 dagen (van 5 jaar) rijden in de Kia Niro Executive.. Na 6 jaar Toyota Auris hybride Executive de overstap gemaakt naar de zeer charmante, mooie en overcomplete Kia Niro en ik kan nu al melden dat ik geen betere keuze had kunnen maken!

Het is 5 uur in de ochtend en het is koud en nat buiten brrr, lopend naar de mooie Niro word ik verwelkomd door spiegels die open klappen zonder dat ik iets doe en een subtiel lampje in de deurklink het voelt alsof Mn nieuwe vriend mij van harte welkom heet en goede morgen zegt. Ik druk de knop op de deurklink in en de deur ontgrendeld waarna in plaats neem in de ware cockpit van dit meesterwerk van Kia, subtiel schuift de stoel naar voren en gaat deze in de voor mij meest comfortabele positie staan waarna ik de start knop druk en de Niro mij voorziet van een prachtig dashboard met onvoorstelbaar veel informatie maar dat zonder druk of overbodig over te komen. Rustig rijd ik weg en als dank voor mijn goede benadering trakteert de Niro mij op een heerlijk verwarmde stoel en ook mijn handen worden gewarmd door het mooi in de hand liggend stuur. Onderweg naar kantoor geniet ik van het prachtige heldere geluid dat het JBL premium systeem produceert en op het moment dat ik bijna in slaap val door de heerlijk zittende zetel die mij dusdanig verwarmd dat mijn lijf denkt dat ik in bed lig grijpt de Niro subtiel in, houd mij tussen de lijnen, remt met de auto voor mij mee en geeft een subtiele waarschuwing dat ik moet opletten.

Na een lange dag op werk stap ik om 18.00 uur wederom in deze prachtige auto die inmiddels helaas vrij vies is geworden door het winterweer en probeer ik de sportmodus maar eens uit, zonder hapering schiet mijn nieuwe maatje vooruit en blijft hij als een gastheer voor mij werken. Als ik de navigatie vervolgens even uittest verbaast het mij te zien de de Niro zelfs zo slim is dat hij de hybride batterij oplaad voordat ik een berg benader waarna hij vervolgens de energie gebruikt om gratis naar boven te komen, ik was hybride rijden al 6 jaar gewend maar dit is hybride rijden 2.0

Thuis aangekomen parkeer ik de Niro in een parkeervak en open ik de deur, de Niro schuift mijn stoel voorzichtig naar achter zodat ik comfortabel en makkelijk uit kan stappen. Ik sluit de Niro af waarna hij mij lief vaarwel zegt en mij de weg naar huis verlicht totdat hij mij niet meer ziet en een dutje gaat doen.

Graag had ik deze recensie iets wat positiever verwoordt maar woorden schieten mij tekort, als er mensen zijn die nog twijfelen… vraag een testrit aan een neem de tijd kennis te maken met deze prachtige machine.

Electro Consten - 2016-11-21 09:00
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review