Kia 7 jaar garantie

Kia 7 jaar garantie

Dankzij pure kwaliteit

7 jaar garantie

Alle Kia’s worden met geavanceerde technologieën en slimme oplossingen gebouwd. Daarom bieden we de unieke 7 jaar garantie, als ultiem bewijs van de kwaliteit van Kia. Bij alles wat Kia doet staat er altijd maar één doel centraal, namelijk jouw verwachtingen overtreffen. Daarom noemen zij ‘The Power to Surprise’. Dit vind je ook terug in alle andere Kia services die jouw leven makkelijker maken.

De voordelen:

  • Al Kia modellen worden gebouwd volgens de hoogste fabricagenormen in de auto-industrie
  • Kia is de enige autofabrikant in Europa die 7 jaar garantie geeft
  • De Kia-garantie geldt in heel Europa
  • Bij alle aanspraken op de Kia-garantie zijn onderdelen én arbeidskosten gedekt
  • De lange garantie betekent voor jou lagere gebruikskosten en een hogere restwaarde
  • De garantie is 100% overdraagbaar op iedere volgende eigenaar.

Pure kwaliteit

Elke nieuwe Kia geniet van 7 jaar volledige fabrieksgarantie met een beperking van 150.000 km. Voor de eerste 3 jaar geldt geen kilometerbeperking. Deze volledige garantie is gratis en 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar, op voorwaarde dat de auto volgens de voorgeschreven onderhoudsintervallen wordt onderhouden. Dit zorgt voor een goede restwaarde en jouw Kia blijft ook heel aantrekkelijk voor toekomstige kopers. Kijk voor de volledige garantievoorwaarden in het garantieboekje.

27 x de wereld rond

Alle nieuwe Kia-modellen worden door het Kia Global Quality Center tot het uiterste getest op basis van vier belangrijke criteria: rijcomfort, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Voor de introductie van een nieuwe Kia rijden zij bijvoorbeeld tot wel 1,1 miljoen kilometer onder extreme omstandigheden. Dat is meer dan 27 keer de wereld rond. Dit is een mooi voorbeeld van de Kia toewijding aan kwaliteit.

Vakmanschap

Voor Kia is vakmanschap de kunst om van innovatieve ideeën hoogwaardige producten te maken. Daarom is het productieproces de sleutel tot klanttevredenheid op de lange termijn. In de Kia productiefaciliteiten worden namelijk onafhankelijk gecertificeerde systemen gebruikt om de kwaliteit van de Kia-modellen te waarborgen.