Vanaf januari 2023

Tot € 2.950 overheidssubsidie op een elektrische auto

Elektrische modellen

Reserveer nu jouw nieuwe elektrische auto en je kunt in 2023 gebruik maken van overheidsssubsidie! De overheidssubsidie voor een elektrische personen auto bedraagt € 2.950. De subsidiepot is vanaf 10 januari weer gevuld, dus wees er snel bij.

Janssen Kerres pakt uit

Niet alleen kun je met een elektrische auto aanspraak maken op overheidssubsidie, we hebben ook nog een aantal hele leuke acties op elektrische auto’s, dat is dan dus dubbel voordeel! Ga je voor de nieuwe Renault Megane E-Tech electric, of voor de comfortabele Kia e-Niro? Bekijk hieronder alle elektrische modellen van Janssen Kerres en maak jouw keuze.

Kom kennismaken!

Wil je weten hoe het zit met opladen van een elektrische auto, of wil je zelf elektrisch rijden eens ervaren? Kom dan langs in één van onze showrooms, onze verkoopadviseurs helpen je graag met al jouw vragen. En, je kunt dan ook gelijk even jouw model testen. Met 13 vestigingen van Zuid-Limburg tot en met Oost-Brabant is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Kom langs en maak kennis met al onze elektrische modellen, de koffie staat klaar en je bent van harte welkom!

Loading …