Disclaimer

Onze berichten zijn zorgvuldig opgesteld, maar wij staan niet in en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het opvolgen van eventuele foutieve adviezen of vermelding van onjuiste of niet volledige gegevens. Lees hieronder de algemene voorwaarden, ons privacy- en cookiebeleid.

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Cookiebeleid

De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief voordeel en onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Getoonde modellen verkrijgbaar tegen meerprijs.  Acties geldig, zolang voorraad strekt. Niet geldig voor fleet- en lease-orders en/of i.c.m. andere acties. Niet inwisselbaar tegen contanten. Afbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Vraag Janssen Kerres naar de exacte voorwaarden van de actie en de voorwaarden. Voor meer informatie neem contact op met Janssen Kerres voor de voorwaarden. Alle rechten voorbehouden.

Onvermijdbare kosten: netto prijs + btw, bpm, kenteken, leges, recyclingbijdrage, 0 beurt, rijklaar maken, poetsen, 5 liter benzine.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, gelieve contact op te nemen met Janssen Kerres Automotive B.V.


Heeft u vragen of opmerkingen over Janssen Kerres, voorwaarden of ons beleid? Neem dan contact op via info@janssenkerres.nl