Dacia Onderhoud & Parts

Deel deze pagina

Dacia Onderhoud & Parts: alles over het onderhoud van uw Dacia!

Speciaal voor Dacia modellen: Onderhoud op Maat. Onderhoud op Maat is een onderscheidend programma van Dacia. Dit programma nodigt u uit om uw auto regelmatig te laten controleren en uw veiligheid te garanderen. Goed om te weten: aan dit onderhoud hangt een bescheiden prijskaartje.

Welk onderhoud past bij u?

Samen met de service-adviseurs van Janssen Kerres bepaalt u welk onderhoud het beste past bij uw rijgedrag en uw Dacia. Daarbij houden we rekening met uw gebruik van de auto én hanteren we scherpe prijzen. Met Onderhoud op Maat geeft uw service-adviseur u persoonlijk advies: maatwerk dat ook direct terug te vinden is in de prijs!

Olieverversbeurt

Een Olieverversbeurt is essentieel om ervoor te zorgen dat de motor topprestaties blijft leveren. De volgende handelingen voeren we in deze beurt uit: het vervangen van olie en -filter, het controleren van de verlichting en banden en het bijvullen van vloeistoffen. Deze beurt is voldoende voor jouw auto wanneer uw weinig kilometers per jaar rijdt.

Budgetbeurt

De Budgetbeurt is een uitbreiding op de  Dacia Olieverversbeurt. Naast de werkzaamheden die we uitvoeren bij de Olieverversbeurt gaan we bij deze beurt nog verder in op de veiligheid. Zo controleren we bij de Budgetbeurt ook de vitale onderdelen zoals de uitlaat, accu, schokdempers en remmen. Ook stellen we de lampen bij indien nodig.

Dacia Onderhoudsbeurt 

Naast de werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de Budgetbeurt controleren we bij de Dacia Onderhoudsbeurt ook de volgende punten: stuurbekrachtiging, koppeling, aandrijfriemen, koelsysteem, versnellingsbak, voor- en achterwielophanging, brandstoftank, handremkabels, aandrijfassen, stuurinrichting, brandstofleidingen, carrosserie en chassis. Ook checken we de elektronica om mogelijke defecten te signaleren en voorkomen. De monteur maakt tenslotte een proefrit om er zeker van te zijn dat uw auto 100% veilig is. Goed om te weten: met een Dacia Onderhoudsbeurt is de APK-keuring helemaal gratis.*

Kortom geen detail wordt aan het toeval overgelaten. Wanneer uw Dacia APK gekeurd moet worden, dan is deze keuring in combinatie met een DACIA Onderhoudsbeurt zelfs helemaal gratis*.

Dacia Economy Parts

Dacia Economy Parts: dat zijn onderdelen die gemiddeld 25% goedkoper zijn dan originele Dacia-onderdelen en zijn speciaal voor modellen van 3 jaar of ouder.

Economy Parts is ons label voor reparaties en vervangingswerkzaamheden aan Dacia-modellen vanaf drie jaar. Dit label biedt een alternatief voor de originele Dacia-onderdelen. Als er dus iets vervangen moet worden aan je Dacia, dan zorgt Economy Parts voor een kwalitatieve en betaalbare oplossing. Originele Dacia-onderdelen: altijd scherp geprijsd.

Altijd de beste oplossing voor uw Dacia

Originele Dacia-onderdelen: altijd scherp geprijsd.
Een origineel Dacia-onderdeel is speciaal afgestemd op uw auto en conform het hoge eisenpakket dat door Dacia gesteld wordt aan de kwaliteit en duurzaamheid.

Economy Parts: gemiddeld 25% goedkoper dan originele onderdelen.
Alternatieve onderdelen met een kwaliteit die is afgestemd op de leeftijd van uw auto en het gebruik dat uw ervan maakt.

Maak eenvoudig een afspraak 
Wilt u meer informatie over het onderhoud aan uw Dacia of Economy Parts? Neem contact op met één van onze Dacia vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Dacia-vestigingen Online Werkplaatsplanner

 

*excl dieselroetmeting (indien nodig) en de verplichte RDW Afmeldkosten