Dacia APK Keuring

APK keuring
Deel deze pagina

De Dacia APK keuring is een wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en de bescherming van het milieu. Het spreekt voor zicht dat u een dergelijk belangrijke keuring niet aan de eerste de beste overlaat. Janssen Kerres kent uw auto als geen ander. Onze technici zijn professioneel opgeleid en hun kennis wordt voortdurend opgefrist en aangevuld. Onze technici hebben de specifieke gereedschappen en apparatuur tot hun beschikking. De APK keuring bij Janssen Kerres is er voor slechts € 29,95 óf gratis i.c.m. een onderhoudsbeurt. 

 

Wat wordt er gekeurd bij de Dacia APK Keuring?

De keurmeester van Janssen Kerres let op de verkeersveiligheid, het milieu en de juiste registratie. Bij de APK let de keurmeester onder andere op de volgende onderdelen:

  • Verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.
  • Milieu: uitlaatgassen.
  • Algemeen: het Voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof.

 

Wanneer moet APK Keuring plaatsvinden?

U kunt uw voertuig tot twee maanden vóór de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oude vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 of 2 jaar verlengd. Laat u uw voertuig meer dan twee maanden vóór de APK-vervaldatum keuren, dan krijgt uw voertuig een nieuwe APK-vervaldatum. Wilt u weten wanneer uw auto aan de APK toe is, klik dan hier.

 

Waarom APK keuring bij Janssen Kerres?

  • Goedkoop keuringstarief van € 29,95 (excl. toeslag eventuele diesel-roetmeting)
  • Gratis APK keuring bij de Dacia onderhoudsbeurt
  • Reparaties/vervangingen met uitsluitend originele Dacia-onderdelen
  • Werkzaamheden worden uitgevoegd door gekwalificeerd en getraind personeel
  • Wij voeren reparaties alleen uit met uw toestemming
  • Altijd een Dacia-dealer bij u in de buurt van Janssen Kerres
  • Gratis WiFi tijdens het wachten

 

APK keuring gratis bij een onderhoudsbeurt*
Is uw auto toe aan de aan de jaarlijkse APK-keuring? Janssen Kerres voert de APK-keuring uit voor slechts € 29,95 inclusief afmeldkosten, 4-gastest, milieutoeslagen en BTW. Voor diesels geldt een toeslag i.v.m. de eventuele diesel-roetmeting)

Het kan echter nóg goedkoper! Kiest u er voor om de APK-keuring te combineren met een onderhoudsbeurt*, dan is de APK-keuring namelijk geheel GRATIS.

*U betaalt alleen de wettelijke afmeldkosten ad € 7,07 en een eventuele dieseltoeslag.

 

Maak eenvoudig een afspraak 
Wilt u meer informatie over de APK keuring? Neem contact op met één van onze Dacia-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Dacia-vestigingen Online Werkplaatsplanner