Dacia Aircocheck

Deel deze pagina

GRATIS DACIA AIRCOCHECK

Een frisse start!

Kunt u ook niet wachten tot het warmer wordt? Laat de zonnestralen maar komen, want dankzij de airconditioning in uw Dacia bent u er klaar voor. Deze houdt uw hoofd koel en zorgt voor frisse lucht in de auto. Bovendien vraagt een goed werkend aircosysteem minder energie, dus minder brandstof. Allemaal goede redenen om regelmatig te controleren hoe het met de airco gesteld is. Maak daarom nu een afspraak voor de gratis Dacia Aircocheck!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Extra opties

Mocht uw airco toe zijn aan onderhoud, dan kan het zijn dat wij u vrijblijvend één van deze -tijdelijk extra voordelige- opties adviseren:

Airco Reiniging – Nu voor slechts € 39,-

In een aircosysteem kunnen zich bacteriën ophopen. Dat is niet gezond en ruikt bovendien muf. Wij reinigen het systeem, controleren de werking ervan en checken de staat van de leidingen.

Airco Servicebeurt – Nu voor slechts € 116,-

Bij deze servicebeurt controleren wij de werking van je aircosysteem en vullen de compressorolie bij. Daarnaast sluiten wij met een druktest met contrastvloeistof eventuele lekkages uit. Het koudemiddel van het aircosysteem wordt ververst en aangevuld en indien nodig wordt het pollenfilter vervangen.

Airco Onderhoud Compleet – Nu voor slechts € 132,-

Wil je zeker weten dat je airconditioning schoon is en het hele jaar optimaal zijn werk doet? Kies dan voor de complete behandeling van je aircosysteem. Deze bestaat uit de Airco Reiniging én Airco Servicebeurt zoals hiernaast omschreven.

MAAK EEN AFSPRAAK DACIA VESTIGINGEN

Aanbiedingen zijn geldig in de actieperiode van 1 maart t/m 31 mei 2022. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen vanuit Dacia Nederland vanaf 1 januari 2022, incl. btw en excl. evt. aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. (Prijs)wijzigingen voorbehouden. Vraag ons naar de prijzen voor uw Dacia. 

Dacia aircocheck