Dacia Onderhoudscontracten

Dacia MY Revision, 100% Comfort en welzijn, 0% overbodig 
Tijdig onderhoud is essentieel voor de levensduur en prestaties van uw Dacia. Daarom biedt Dacia het My Revision onderhoudscontract aan. Met een My Revision onderhoudscontract profiteert u van zekerheid tegen een vaste lage prijs. Alle voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd, zoals het verversen van de olie, vernieuwen van de olie- en interieurfilter en de controle van de vitale delen van uw auto.

Voordelen Dacia My Revision

  • Uitsluitend gebruik van originele Dacia-onderdelen
  • Onderhoud uitgevoerd door ervaren Dacia-technici
  • Helderheid van All-in prijzen
  • Optimale veiligheid
  • Maximaal comfort en welzijn
  • Geen last van e.v. prijsstijgingen
  • Maandelijkse betaling mogelijk

U heeft al een My Revision onderhoudscontract voor slechts € 10,- per maand. Vraag uw Dacia-dealer Janssen Kerres naar alle prijzen en voorwaarden. Een Dacia My Revision onderhoudscontract is af te sluiten tot het moment dat uw nieuwe Dacia voor het eerst onderhoud nodig heeft (zoals door Dacia wordt voorgeschreven). Het exacte onderhoudsschema kunt u terugvinden in het onderhoudsboekje van uw Dacia of informeer bij ons.

Meer informatie? 
Wilt u meer informatie over de Onderhoudscontracten? Neem contact op met één van onze Dacia-vestigingen of kom langs. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Dacia-vestigingen Online Werkplaatsplanner

De daadwerkelijke onderhoudswerkzaamheden die worden uitgevoerd zijn afhankelijk van de looptijd van het aangeschafte contract. De voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden die binnen de onderhoudsinterval en contractduur vallen, zullen worden uitgevoerd. De laatste onderhoudsbeurt dient te zijn uitgevoerd voor het einde van de looptijd van het contract in kilometers of maanden. Getoonde prijs(en) zijn incl. 21% btw. Prijs van € 10,- per maand is op basis van een Renault Kangoo II 1.5 DCI met een looptijd van 36 maanden of 40.000 kilometer. Maandelijkse betaling enkel mogelijk in combinatie met de financiering van uw auto. Vraag u dealer naar het actuele rentepercentage. Getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie en zeggen niets over de daadwerkelijk uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janssen Kerres of met Renault/DaciaNederland Klant Relaties via 0800 – 0303.