Dacia Navigatie en Multimedia

Bij de Dacia-modellen is navigatie ook verkrijgbaar met MediaNav: een compleet multimediasysteem dat eenvoud en uiteenlopende functies biedt voor een uitstekende prijs. Met MediaNav kunt u de zes functies in het menu meteen via het 7-inch’ (18 cm) touchscreen bedienen: radio, media, telefoon, kaart, navigatie en instellingen. Bel handsfree en luister via audiostreaming naar uw eigen muziek dankzij de Bluetooth®-aansluiting van MediaNav. U kunt uw mp3-speler aansluiten via de USB-/jack-aansluitingen in het front van de radio.  

Navigatie
MediaNav biedt betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige navigatie dankzij internationaal erkende partners: NAVTEQ (wereldwijd toonaangevend leverancier van digitale cartografische gegevens), Nav N Go (belangrijke speler in de markt voor gps-navigatiesoftware) en LG (een van de wereldspelers op het gebied van elektronische systemen, informatie en telecommunicatie).

Lees hier alle details

Wij helpen u graag!  
Wilt u meer informatie over de Dacia navigatie of multimedia? Neem contact op met één van onze Dacia-vestigingen of kom langs. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Dacia-vestigingen Contact opnemen