Maak kennis met de nieuwe Dacia Duster

Nieuwe Dacia Duster
Deel deze pagina

De nieuwe Dacia Duster

Facelift

Maak kennis met de nieuwe Dacia Duster. Het interieur van de gefacelifte Dacia Duster wordt aantrekkelijker door een gloednieuwe bekleding, een ruimere armsteun en een nieuw 8-inch touchscreen met de nieuwste connectiviteitsmogelijkheden. Het scherm toont ook nieuwe informatie voor 4×4-gebruik, als u voor een vierwielaangedreven variant van de SUV opteert.

Vernieuwde motoren

Mechanisch gezien gebruikt deze Dacia Duster de 1 en 1,3 liter-motoren en heeft nu recht op de gerobotiseerde EDC-transmissie met dubbele koppeling en zes verzetten (op de Dacia Duster TCe 150 2WD – de vierwielaangedreven variant komt met een handbak). Twee andere motoren vervolledigen het gamma: de TCe 90 en 130 met voorwielaandrijving en handgeschakelde zesversnellingsbak. Tot slot is er de Duster Eco-G 100, het milieubewuste alternatief voor liefhebbers van LPG. Voor de kilometervreters blijft de 115 pk sterke Duster 1.5 dCi uiteraard de beste keuze.

Vernieuwde technologie

Hij zit bovendien boordevol met innoverende technologieën. Allereerst hebben alle passagiers de mogelijkheid de ramen elektrisch te openen en sluiten en is hij voorzien van automatische airconditioning. Daarnaast is hij in staat om u te helpen op het moment dat u stilstaat in een helling dankzij de Hill Start Assist en Hill Descent Control. Deze systemen zorgen dat rem enkele seconden wordt vastgehouden voordat u wegrijdt. Bij Hill Descent Control wordt een langzame, constante snelheid gehandhaafd om wegglijden te voorkomen.

Bekijk de nieuwe Dacia Duster

Janssen Kerres heet u van harte welkom in een van onze Dacia vestigingen.

Nieuwe Dacia Duster Nieuwe Dacia Duster Nieuwe Dacia Duster Nieuwe Dacia Duster Nieuwe Dacia Duster Nieuwe Dacia Duster