Koop nu een Dacia en voorkom extra bpm tot € 3.500

Deel deze pagina

Per 1 september wordt het verbruik en onder andere de CO2-uitstoot van auto’s volgens een nieuwe testmethode gemeten. Deze nieuwe WLTP-testmethode resulteert in een nieuwe CO2-uitstoot. De resultaten van deze wltp-test worden teruggerekend naar de NEDC 2.0-waarde. Voor veel modellen stijgt de CO2-uitstoot. Deze nieuwe CO2-waarden worden gebruikt voor de bpm-berekening. Bpm is een aanschafbelasting die je betaalt als je een nieuwe auto koopt en is grotendeels afhankelijk van de CO2-uitstoot. Voor veel modellen ga je in verband met de hogere CO2-uitstoot hierdoor soms wel duizenden euro’s extra bpm betalen.

Dacia Sandero
Extra BPM tot €3.500,-*

Dacia Logan MCV
Extra BPM tot €3.500,-*

Dacia Lodgy
Extra BPM tot €4.800,-*

Dacia Dokker
Extra BPM tot €4.000,-*

Dacia Duster
Extra BPM tot €2.000,-*

Da’s snel verdiend bij de dealer!
Slimme kopers opgelet: 1 september 2018 gaat de tussenfase naar de nieuwe testmethode in. Ook die kan leiden tot een hogere BPM. Het is dus verstandig om voor die datum je nieuwe Dacia aan te schaffen. Hoeveel de extra bpm bedraagt? Dat verschilt per model. Ga jij dit jaar eenvoudig geld besparen? Het is snel verdiend bij de Dacia dealer. Maak dus snel een afspraak en profiteer!

Meteen weg kunnen rijden in je nieuwe Dacia? Het kan nu!
Profiteer nú nog van onze scherpe vanafprijzen: Dacia Sandero al vanaf  € 11.780,-2 en Dacia Logan MCV al vanaf € 12.780,-.

Kies je liever voor Private Lease? Dat kan! 
Je rijdt namelijk nu al vanaf € 229,- per maand4 in een gloednieuwe Dacia én geniet van alle voordelen die Dacia Private Lease je te bieden heeft. 
Dacia Private Lease

Profiteer tot en met 31 augustus!

Kom snel langs in onze showroom en kijk welke modellen op voorraad zijn. Dit is écht de laatste kans om een nieuwe Dacia te kopen en te profiteren van héél veel voordeel. Graag tot ziens!