DUSTER: De authentieke SUV

Dacia DUSTER
Deel deze pagina

De nieuwe Dacia DUSTER: De authentieke SUV

DUSTER: De authentieke SUV. Shockingly affordable… sinds 2010 wordt hij geleverd voor de prijs van een stadsauto en  heeft hij het SUV-segment op zijn grondvesten doen schudden. Een ware revolutie door Dacia! Met meer dan 1,9 miljoen verkochte exemplaren is de DUSTER sinds 2019 de nummer 1 in zijn segment op de Europese SUV-markt.

De DUSTER blijft trouw

In navolging van eerdere generaties richt de nieuwe DUSTER zich zowel op klanten die op zoek zijn naar een comfortabele, aantrekkelijk vormgegeven SUV als op klanten die een robuuste, veelzijdige 4×4 willen.

De nieuwe DUSTER blijft bovendien trouw aan zijn erfgoed en is nog steeds een familie-SUV met een pioniersgeest. Het is de metgezel voor alledaags gebruik en voor avonturen in de wijde omtrek. Er zijn tal van designwijzigingen en technische updates doorgevoerd. Zijn tijdloze design is geëvolueerd, vooral wat betreft de lichtunits en grille. Deze wijzigingen geven de auto een nog sterkere persoonlijkheid. Ook is de CO2-emissie verlaagd.

Binnenin is het model uitgerust met een hoge middenconsole met een opklapbare armsteun. Er is ook keuze uit twee multimediasystemen met een nieuwe 8-inch touchscreen en een automatische EDC-transmissie met dubbele koppeling. De nieuwe Duster is even veelzijdig als altijd en verkrijgbaar in een 2WD- en een 4WD-versie. De nieuwste versie beschikt over een doorontwikkeld 4×4 Monitor systeem.

De nieuwe Dacia DUSTER is vanaf begin augustus te bestellen en staat vanaf begin september in onze Dacia-showrooms. Prijzen worden in een later stadium bekend gemaakt.

Bekijk de DUSTER

Dacia DUSTER DUSTER: De authentieke SUV Dacia DUSTER Dacia DUSTER DUSTER: De authentieke SUV DUSTER: De authentieke SUV Dacia DUSTER Dacia DUSTER Dacia DUSTER