Dacia introduceert Série Limitée 15th Anniversary

Dacia Sandero
Deel deze pagina

Een nieuwe Série Limitée, speciaal om het 15-jarig jubileum van het merk te vieren!

Dacia introduceert bijzonder aantrekkelijke Série Limitée 15th Anniversary-uitvoeringen van de Sandero Stepway, de Logan MCV, de Duster en de Lodgy Stepway. De jubileummodellen staan stil bij de terugkeer van Dacia op de Europese markt, vijftien jaar geleden. De nieuwe Série Limitée 15th Anniversary is nu al te bestellen en de levering start dit voorjaar.

Opvallende details

De Série Limitée 15th Anniversary-modellen zijn gebaseerd op het uitrustingsniveau Stepway en zijn eenvoudig te herkennen aan onder andere speciale stoelbekleding. Daarnaast worden de modellen opgesierd door diverse blauwe sierelementen in het interieur, opvallende ’15’-badges aan de buitenkant, zwarte zijspiegelkappen, instaplijsten vóór met fraai ’15 Years’-logo, stijlvolle striping op de B-stijl en lichtmetalen wielen met een blauw accent. Er is keuze uit zeven carrosseriekleuren, waaronder de metalliclak Blue Iron, die exclusief is voor de 15th Anniversary-uitvoeringen. Deze kleur vervangt de kleur Blue Cosmos.

Dacia rust de Série Limitée 15th Anniversary-modellen bijzonder rijk uit, met onder meer een achteruitrijcamera, parkeersensoren, automatische airco, een 7-inch touchscreen met geïntegreerd navigatiesysteem, een USB-aansluiting en Bluetooth-connectiviteit.

Krachtige TCe 100 Bi Fuel motor

Dacia levert de Série Limitée 15th Anniversary-modellen met onder meer de nieuwe ‘TCE 100 Bi-Fuel’-motor, die geschikt is voor zowel LPG als benzine. Deze driecilinder turbomotor met 170 Nm trekkracht is beschikbaar voor de Duster, de Sandero Stepway en de Logan MCV. In een later stadium worden de Sandero Stepway en Logan MCV ook aangeboden met de reguliere TCe 100 motor. De Lodgy Stepway is standaard voorzien van een extra sterke TCe 130 GPF-benzinemotor.

Alles over Bi-Fuel

Meer informatie

Klik op onderstaande buttons voor alle modelinformatie.

Sandero Série Limitée Logan MCV Série Limitée Lodgy MCV Série Limitée Duster Serié Limitée