Een DACIA-RevolutieDacia Spring Electric

Dacia Spring Electric: betaalbare elektrische mobiliteit

Dankzij de nieuwe Dacia Spring markeren we het begin van een nieuwe tijd. Hierdoor wordt elektrische mobiliteit voor iedereen toegankelijk. U kunt daarom het volgende verwachten van de nieuwe Dacia Spring Electric:

  • Avontuurlijke look
  • Nieuwe Dacia-verlichting
  • MEDIA NAV-multimediasysteem en 7″ scherm
  • Grootste bagageruimte in zijn klasse (300L*)
  • Actieradius tot 230 km (WLTP**)

De meest voordelige elektrische auto op de markt

Voordelig, robuust, ruim én elektrisch. De nieuwe Dacia Spring Electric combineert de merkwaarden van Dacia voor het eerst met een 100% elektrische motor. U kunt dus volop genieten van de stilte omdat de motor namelijk geruisloos is en bovendien geeft deze geen trillingen. Dankzij de batterij van 26,8 kWh geeft de nieuwe Spring Electric u een actieradius tot wel 230 km WLTP**. Hierdoor kunt u tot wel 6 dagen ritten maken in de stad zonder bij te laden!

Opladen van de Dacia Spring Electric

Tijd om op te laden? Dat kan makkelijk thuis via een een wallbox***. Het opladen is mogelijk binnen 4 uur en 27 minuten op een vermogen van 7kW. Liever sneller opladen? Met de DC-lader (optioneel) laadt u de accu bij een snel laadstation tot 80% op in slechts 50 minuten. In de tussentijd kunt u het interieur alvast op temperatuur brengen en de baterijstatus controleren. Hiervoor gebruikt u eenvoudig de mobiele MY Dacia app. In deze app kunt u ook uw actieradius op afstand beheren voor nóg meer comfort en gebruiksgemak.

Het interieur van de Dacia Spring Electric

Elke dag opnieuw comfortabeler rijden is mogelijk dankzij onze uitrusting. Ten eerste biedt deze uitrusting comfort en is deze zeer praktisch. Ten tweede is de bediening makkelijk omdat u gebruik kunt maken van het multimediasysteem en het 7” touchscreen. Deze beschikt ook over Bluetooth®, Android Auto™ en Apple CarPlay™. U profiteert daarnaast ook van een 3,5” kleurenscherm, parkeersensoren achter en een achteruitrijcamera. Ten slotte is er ook een volledig elektrische stuurbekrachtiging, elektrische ruitbediening, handsfree functionaliteit, airconditioning en nog véél meer.

Nieuwsgierig? De Spring Electric wordt verwacht in het voorjaar van 2021. Vraag in de tussentijd vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Dacia-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Dacia Spring Electric

* Certificering in behandeling.
** De volledige WLTP-cyclus is de gestandaardiseerde cyclus. De cyclus bestaat voor 57% uit stadsritten, voor 25% uit ritten buiten de stad en voor 18% uit ritten op de snelweg.
*** Het Wallbox-thuislaadpunt moet door een erkende vakman worden geïnstalleerd.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dacia Spring Electric downloads

Wilt u meer informatie over de nieuwe Dacia Spring Electric? Dit model wordt verwacht in het voorjaar van 2021. Heeft u in de tussentijd vragen? Neem dan contact op met een van onze Dacia vestigingen.

Foto- en videogalerij Ontdek de Dacia Spring Electric

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

We zijn zeer tevreden over de aankoop van onze Dacia Duster, we zijn bij het bekijken van de auto op een keurige en professionele manier behandeld. Bij het afhalen van onze auto kregen we nog een attentie. Onze complimenten aan Frank Eijsbouts.

Hans - 2020-11-16 08:24
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review