Dacia Route Service

U bent altijd ontspannen onderweg met Dacia Route Service. In vrijwel heel Europa heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van deze service. In de garantie, maar ook na afloop hiervan bieden wij u de zekerheid van het Dacia-netwerk.

Dacia Route Service

  • Tel. binnenland: 0900-999 8700
  • Tel. buitenland: +3120-5929733

Vraag Dacia Route Service aan Brochure Dacia Route Service+

Dacia Route Service
Als onderdeel van de fabrieksgarantie helpt Dacia Route Service u als dat nodig is. Staat uw auto stil vanwege pech?  Eén telefoontje naar Dacia Route Service is voldoende. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar, 7 dagen per week. U krijgt direct telefonische ondersteuning in het Nederlands. De dichtstbijzijnde Dacia-dealer of een professionele hulpverlener komt zo snel mogelijk naar u toe om de pech te verhelpen. Of de auto nu voor de deur staat of in het zuidelijkste puntje van Spanje, de pechhulp geldt voor bijna heel Europa. Kan het probleem niet direct verholpen worden, dan wordt uw auto naar de dichtstbijzijnde Dacia-dealer gebracht.

Dacia Route Service+*
Met Dacia Route Service+ kunt u zich verzekeren van uitgebreidere pechhulp tijdens de fabrieksgarantie periode én na afloop van de fabrieksgarantie. Heeft u nog fabrieksgarantie, dan kunt u zich voor € 19,95 uitgebreider verzekeren. Buiten de fabrieksgarantie kan dit vanaf € 44,95. Hiermee bent u verzekerd van vele extra diensten bij een onverhoopt pechgeval, zowel in het binnenland als in het buitenland. Duurt de reparatie van de auto bijvoorbeeld wat langer, dan regelt Dacia Route Service+ zo nodig een hotelovernachting of vervangend vervoer (creditcard vereist). Bekijk de brochure en zie op welke diensten u nog meer kunt terugvallen als u onverhoopt pech krijgt.

Meer informatie? 
Wilt u meer informatie over de Dacia Route Service? Neem contact op met één van onze Dacia-vestigingen of kom langs. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Dacia-vestigingen Online Werkplaatsplanner