Dacia Onderhoud op Maat

Vertrouwen in uw auto is erg belangrijk. Veiligheid staat daarbij voorop. Wij onderscheiden ons met een nieuw onderhoudsprogramma. Samen met de onze service-adviseurs bepaalt u welk onderhoud het beste past bij uw Dacia. Wij dragen zorg voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding en bovendien gebruiken wij altijd 100% originele Dacia-onderdelen. Daarnaast bieden wij u vooraf transparantie door u van de juiste prijs te voorzien.

Welke onderhoudsbeurt past bij uw Dacia?
Uw wensen en rijgedrag bepalen welke vorm van onderhoud het beste bij uw Dacia past. De service adviseurs van Janssen Kerres voorzien u graag van een passend advies.

Olieverversbeurt
Om ervoor te zorgen dat de motor van uw Dacia topprestaties blijft leveren, is het uitvoeren van een olieverversbeurt een minimale vereiste. Tijdens de olieverversbeurt worden de volgende handelingen uitgevoerd: het vervangen van de olie + het vervangen van de oliefilter, het controleren van de verlichting en banden + het controleren en bijvullen van vloeistoffen. Ideaal wanneer u weinig kilometers per jaar rijdt. De service-adviseur bij uw Dacia-dealer, Janssen Kerres kan u voorzien van een advies of deze basis beurt voor het gebruik van uw auto voldoende is.

Budgetbeurt
De Budgetbeurt is een uitbreiding op de Dacia Olieverversbeurt. Naast de werkzaamheden die worden uitgevoerd bij de Olieverversbeurt gaan we bij deze beurt nog verder in op de veiligheid. Zo worden bij de Budgetbeurt bijvoorbeeld ook de vitale onderdelen zoals uitlaat, accu, schokdempers en remmen nauwkeurig gecontroleerd. Ook worden de lampen bijgesteld indien nodig.

Dacia Onderhoudsbeurt
Bij de Dacia Onderhoudsbeurt wordt u auto zeer uitgebreid gecontroleerd. Naast de werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de Budgetbeurt worden onder andere ook de volgende punten gecontroleerd: stuurbekrachtiging, koppeling, aandrijfriemen, koelsysteem, versnellingsbak, voor- en achterwielophanging, brandstoftank, handremkabels, aandrijfassen, stuurinrichting, brandstofleidingen, carrosserie en chassis. Daarnaast zijn auto’s steeds complexer door de gemonteerde elektronica. Niet alles kan met het blote oog worden waargenomen, daarom wordt de elektronica tijdens de Dacia onderhoudsbeurt uitgelezen om mogelijke toekomstige defecten te signaleren en voorkomen. Tenslotte maakt de monteur ook een proefrit met uw auto om er zeker van te zijn dat u weer veilig de weg op kunt.

Kortom geen detail wordt aan het toeval overgelaten. Wanneer uw Dacia APK gekeurd moet worden, dan is deze keuring in combinatie met een Dacia Onderhoudsbeurt zelfs helemaal gratis*. * Exclusief roetmeting diesels.

 Maak eenvoudig een afspraak
Wilt u meer informatie over de Onderhoud op Maat? Neem contact op met één van onze Dacia-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Dacia-vestigingen Online Werkplaatsplanner