Dacia Aircocheck

Behoefte aan frisse lucht? Het is heerlijk om in de frisse buitenlucht te zijn. Die frisse lucht kunt u ook in uw auto ervaren, maar… alleen als de airco goed werkt. Breng uw auto in topconditie en laat uw airco controleren bij Janssen Kerres!

Airco onderhoud is noodzakelijk!
Om het rijplezier in uw Dacia optimaal te houden is een goed werkende airconditioning het gehele jaar van belang. De airconditioning zorgt niet alleen voor de gewenste temperatuur in de auto, ook laat de airconditioning u genieten van de frisse lucht in uw Dacia en zorgt dat uw ramen niet beslaan. Vier belangrijke redenen waarom de airco van uw Dacia een periodieke service beurt verdient:

  1. Kostenbesparing, Een goed werkend airconditioning zal minder snel defecten vertonen en minder energie verbruiken wat resulteert in minder brandstof verbruik. Met tijdig onderhoud voorkomt u dure reparaties die vaak vele mate hoger uitvallen dan de kosten van een tijdige servicebeurt.
  2. Hygiëne, Na verloop van tijd ontwikkelen zich in het aircosysteem bacteriën en schimmels. Dit veroorzaakt naast geurtjes ook lichamelijke klachten aan luchtwegen en ogen. Tijdens de Airco Reiniging wordt het systeem grondig en hygiënisch gereinigd waardoor deze klachten eenvoudig worden voorkomen.
  3. Veiligheid, Als uw airco goed functioneert, voorkomt hij dat uw ramen beslaan. Bovendien houdt hij u als bestuurder fris en alert. Tijdens de Airco Check controleert Janssen Kerres de volledige werking van het aircosysteem. Eventuele herstellingen voeren wij vakkundig voor u uit, vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven.
  4. Werking, Uw airconditioning werkt sneller en efficiënter als hij in topvorm verkeert. Hij houdt uw Dacia heerlijk fris in de zomer en verhoogt tijdens de andere seizoenen uw temperatuurcomfort.

Laat uw Airco onderhouden
Kom langs bij Janssen Kerres, dan controleren wij uw airco voor slechts € 9.95,-! Zo geniet u van een koele en frisse lucht en heeft u geen last van beslagen ramen. Janssen Kerres draagt graag bij aan goed onderhoud van uw airco tegen een aantrekkelijke prijs! De airco reiniging is er nu voor slechts € 39,- en de airco servicebeurt vanaf € 139*,-.

Airco check € 9,95

Airco reiniging nu voor € 39

Airco servicebeurt vanaf € 139*

Originele onderdelen: veilig en betrouwbaar
Wij onderhouden uw airco goed, tegen een scherpe prijs en maken gebruik van originele onderdelen. Bovendien worden de werkzaamheden uitgevoerd door speciaal getrainde monteurs. Wij verwelkomen u graag in de werkplaats!

Maak eenvoudig een afspraak 
Wilt u meer informatie over de airco controle? Neem contact op met één van onze Dacia-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Dacia-vestigingen Online Werkplaatsplanner

* Vraag naar de voorwaarden en een exacte prijsindicatie/offerte voor uw auto.