Meteen wegrijden in een nieuwe Dacia Wij kennen het gevoel

Scroll verder

Meteen wegrijden in een nieuwe DaciaAl vanaf € 133,- per maand

Wil jij ook meteen wegrijden in een nieuwe Dacia? Het kan nu nog! We hebben namelijk een beperkte voorraad Dacia-modellen die extra scherp geprijsd zijn. Graag bieden we je 3 aantrekkelijke opties aan: koop, Dacia Private Lease óf financieren met Dacia Flex Choice. Kortom, er is een Dacia voor iedereen. 

Koop nú een nieuwe Dacia uit voorraad en profiteer niet alleen van de rijke uitrusting, maar ook van de gunstige vanafprijs. Je rijdt bijvoorbeeld al een nieuwe Dacia vanaf € 11.780,-.

Wel de auto niet de zorgen? Kies dan voor Dacia Private Lease. Al vanaf € 229,- per maand geniet je van alle voordelen die Dacia Private Lease te bieden heeft:
– Een vast bedrag per maand
– Allriskverzekering
– Vervangend vervoer na 24 uur bij reparatie en onderhoud
– De zekerheid van het Keurmerk Private Lease

Met Dacia Flex Choice financier je het hele of een gedeelte van het aanschafbedrag. Doordat de looptijd en het rentepercentage vooraf worden vastgesteld blijft het maandbedrag de gehele periode gelijk. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Financier jouw nieuwe Dacia o.b.v. 60 maanden al vanaf € 133,- per maand.

Nieuwsgierig?
Natuurlijk beantwoorden onze Verkoopadviseurs graag uw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan! Uiteraard ontvangen wij u graag in een van onze Dacia-showrooms. U kunt dan meteen een uitgebreide proefrit maken in uw gewenste Dacia.

Bereken Private Lease Bereken Flex Choice

Voorwaarden

Maak uw keuze

Proefrit of terugbellen?

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik heb in Maastricht een Dacia Logan MCV gekocht van 2014 met 82.000 km op de teller.
ik heb van de verkoper van een redelijk bod gekregen op onze vorige auto,
en de dael gesloten ,een week later kwamen we er achter dat als ik er vorige week
voor de deal er 2000 euro meer bij had gelegd ik een nieuwe Dacia Logan MVC had kunnen kopen.
Dus ik terug naar de verkoper in Maastricht ,die wou mijn Dacia wel inruilen voor een nieuwe ,maar ik moest er wel 2 dik 2000 euro op laten vallen ,omdat bij hun ook het licht moest branden ,Dus ik koop een Dacia logan MVC en een week later is hij voor de Dacia Dealer in Maastricht Dik 2000 euro minder waard, Dat vond ik toch wel wat te gortig, Ik moet zeggen de auto in fantastisch is ,Maar ik had graag een nieuwe gehad ,
mvg

r.bremen - 2017-11-05 12:31
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review