Dacia Spring Electric

Scroll verder

Dacia Spring Electric Snel leverbaar!

Nu al vanaf €20.850,-

Nieuwe Dacia Spring

Dankzij de nieuwe Dacia Spring Electric markeren we het begin van een nieuwe tijd. Hierdoor wordt elektrische mobiliteit voor iedereen toegankelijk. U kunt daarom het volgende verwachten van de nieuwe Dacia Spring Electric:

  • SUV-look
  • Nieuwe Led-verlichting
  • MEDIA NAV-multimediasysteem en 7″ scherm
  • Grootste bagageruimte in zijn klasse (300L*)
  • Actieradius tot 230 km (WLTP**)

Offerte aanvragen Proefrit plannenPrivate Lease acties

Actieradius en opladen

Dankzij de batterij van 26,8 kWh geeft de nieuwe Spring Electric u een actieradius tot wel 230 km WLTP**. Hierdoor kunt u tot wel 6 dagen ritten maken in de stad zonder bij te laden! Tijd om op te laden? Dat kan makkelijk thuis via een een wallbox***. Het opladen is mogelijk binnen 4 uur en 27 minuten op een vermogen van 7kW. Liever sneller opladen? Met de DC-lader (optioneel) laadt u de accu bij een snel laadstation tot 80% op in slechts 50 minuten. In de tussentijd kunt u het interieur alvast op temperatuur brengen en de baterijstatus controleren. Hiervoor gebruikt u eenvoudig de mobiele MY Dacia app. In deze app kunt u ook uw actieradius op afstand beheren voor nóg meer comfort en gebruiksgemak.

Bekijk meer

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de nieuwe Dacia Spring bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Dacia-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

*Bekijk de voorwaarden

* Certificering in behandeling.
** De volledige WLTP-cyclus is de gestandaardiseerde cyclus. De cyclus bestaat voor 57% uit stadsritten, voor 25% uit ritten buiten de stad en voor 18% uit ritten op de snelweg.
*** Het Wallbox-thuislaadpunt moet door een erkende vakman worden geïnstalleerd.

Foto- en videogalerijOntdek de Dacia Spring Electric

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Fijne auto redelijk zuinig en geen problemen gehad met mijn Dacia Duster 1.2 uit 2018
Ook kwa service mag ik niet klagen over Kerres alles netjes in orde open prijzen van onderhoud dus volgende weer daar

Eugène - 2021-04-23 02:07
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review