Dacia Sandero Serie Limitée 15th Anniversary De Dacia Sandero Série Limitée Tech Road, zeer betaalbaar en aantrekkelijk uiterlijk

Scroll verder

Dacia Sandero Série Limitée Tech RoadOntdek hem bij Janssen Kerres Sandero Série Limitée Tech Road

Nu al vanaf €17.903,-

Stap in het avontuur dat Série Limitée Tech Road heet! De robuuste en betrouwbare Dacia Sandero Série Limitée Tech Road is ontworpen voor de meest veeleisende omstandigheden. Ideaal om eindelijk eens de gebaande paden te verlaten. Dat is de Dacia Sandero Série Limitée Tech Road. Nu bij Janssen Kerres! 

De Dacia Sandero Série Limitée Tech Road is een moderne hatchback met het uiterlijk van een aantrekkelijke, stoere avonturier. Bent u op zoek naar een auto met een opvallende persoonlijkheid, dan is de Sandero Série Limitée Tech Road  met zijn eigenzinnige ontwerp echt wat voor u! Standaard met Media NAV-multimedia- en navigatiesysteem*, cruise control*, airconditioning*, parkeersensoren*, en Série Limitée Tech Road-bekleding.

Dacia Sandero
De Dacia Sandero Serié Limitée Tech Road is standaard voorzien van onder andere;

  • MEDIA NAV multimedia- en navigatiesysteem
  • TMC – verkeersinformatie service
  • Ondersteuning Apple Car Play en Android auto
  • MediaNav Multimedia en navigatie systeem inclusief ondersteuning Apple Car Play en Android auto
  • En nog véél meer

Kom langs bij Janssen Kerres! Plan een proefrit en ervaar de Dacia Sandero Série Limitée Tech Road, stap in het avontuur! 

*Voorwaarden. 

Foto- en videogalerijOntdek de Dacia Sandero Serie Limitée 15th Anniversary

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ja geweldig was de kennismaking met het bedrijf Janssen Kerres in Sittard.
Klant vriendelijke verkoper in de showroom. Legde ons alles uit over de Dacia Duster Blackshadow Limitee 125 4×2 (vanaf nov 2016 in de showroom).. We kregen een nette prijs voor onze Clio waarna we de koop sloten.
In de dagen dat de Duster rijklaar gemaakt moest worden werden regelmatig op de hoogte gesteld van de stand van zaken.
Op de dag van de aflevering werden we verrast door de verkoper. Hij nam ons mee naar een onder een keurig blauw kleed afgedekte auto. Op een bord stond PROFICIAT familie ……..met jullie nieuwe Duster.
Hierna keurige uitleg van alle zaken van de auto.
Met een warm gevoel reden we in de Duster weg bij Janssen Kerres in Sittard.
Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf.

P.S. de Duster is geweldig. De nieuwe 1.2 TCe motor is krachtig, lekker vlot en bijna geruisloos. Ook de uitvoering van de Blackshadow bevalt erg goed.

Hans - 2016-11-18 09:28
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review