Scroll verder

Dacia Duster Snel leverbaar!

Nu al vanaf €20.950,-

De nieuwe Dacia Duster 4×4

De nieuwe Dacia Duster is uw nieuwe way of life. Mooi, functioneel, stevig en betaalbaar. Ontdek deze soepele SUV (optioneel met 4×4) nu in de stad. En ervaar bovendien zijn kracht buiten de gebaande paden.

Offerte aanvragen Private Lease acties

Multiview-camera

U manoeuvreert met precisie, dankzij het optionele multiview-camerasysteem met 4 camera’s (aan de voor-, achter- en zijkant). Het systeem wordt tijdens het parkeren automatisch geactiveerd wanneer u de auto in de achteruitversnelling zet. U kunt indien nodig het systeem ook handmatig activeren.

Media display

Koppel het Media Display-multimediasysteem van uw nieuwe Dacia Duster met uw smartphone via een USB-kabel. Zo krijgt u toegang tot de favoriete apps op uw telefoon via het 8″ touchscreen, waarmee u ook de radio bedient en u goed zicht geeft op het verbeterde 4×4 monitorsysteem (bij de 4×4-versie). Luister vanaf vertrek tot aankomst naar uw favoriete muziek die fantastisch klinkt via de 4 geïntegreerde speakers.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de nieuwe Dacia Duster bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Dacia-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

*Bekijk de voorwaarden

Foto- en videogalerijOntdek de

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Zeer tevreden over Uw werk en service. Vóór de reorganisatie was ik al jaren een tevreden klant, vanaf juli 2009. Daarna is mijn tevredenheid alleen maar toegenomen.
Veel dank.
Michael.

Michael - 2020-05-11 10:19
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review