Dacia Onderhoudscontracten Met een Dacia Onderhoudscontract profiteert u van zekerheid tegen een vaste lage prijs.

Scroll verder

Dacia OnderhoudscontractenOnderhoudscontracten Dacia

Dacia Onderhoudscontract 100% comfort en welzijn, 0% overbodig

DACIA ONDERHOUDSCONTRACT

Tijdig onderhoud is essentieel voor de levensduur en prestaties van uw Dacia. Daarom biedt Dacia het Dacia Onderhoudscontract aan. Met een Dacia Onderhoudscontract profiteert u van zekerheid tegen een vaste lage prijs. Alle voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd, zoals het verversen van de olie, vernieuwen van de olie- en interieurfilter en de controle van de vitale delen van uw auto.

VOORDELEN DACIA ONDERHOUDSCONTRACT

  • Uitsluitend gebruik van originele Dacia onderdelen
  • Onderhoud uitgevoerd door ervaren Dacia-technici
  • Helderheid van All-in prijzen
  • Optimale veiligheid
  • Maximaal comfort en welzijn
  • Geen last van e.v. prijsstijgingen
  • Maandelijkse betaling mogelijk

Er is al een Dacia Onderhoudscontract voor slechts €10,- per maand. Vraag uw Dacia-dealer naar alle prijzen en voorwaarden. Een Dacia Onderhoudscontract is af te sluiten tot het moment dat uw nieuwe Dacia voor het eerst onderhoud nodig heeft (zoals door Dacia wordt voorgeschreven). Het exacte onderhoudsschema kunt u terugvinden in het onderhoudsboekje van je Dacia of navragen bij je dealer.

Nieuwsgierig?
Natuurlijk beantwoorden onze Verkoopadviseurs graag uw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte voor u opstellen. Profiteer nu van de Dacia Onderhoudscontracten. Graag tot ziens!

Dacia-vestigingen

Dacia onderhoud

Algemene voorwaarden Dacia Onderhoudscontract

Disclaimer
De daadwerkelijke onderhoudswerkzaamheden die worden uitgevoerd zijn afhankelijk van de looptijd van het aangeschafte contract. De voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden die binnen de onderhoudsinterval en contractduur vallen, zullen worden uitgevoerd. De laatste onderhoudsbeurt dient te zijn uitgevoerd voor het einde van de looptijd van het contract in kilometers of maanden. Getoonde prijs(en) zijn incl. 21% btw. Prijs van €10,- per maand is op basis van een Renault Kangoo II 1.5 DCI met een looptijd van 36 maanden of 40.000 kilometer. Maandelijkse betaling enkel mogelijk in combinatie met de financiering van uw auto. Vraag uw dealer naar het actuele rentepercentage. Getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie en zeggen niets over de daadwerkelijk uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met uw Dacia-dealer of met Renault Nederland Klant Relaties via 0800 – 0303.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Speciaal voor deze auto een eind gereden naar Helmond.Maar dat was het dubbel en dwars waard door de vriendelijke nette afhandeling , goede inruilprijs en nagekomen afspraken met verkoper.H.C.
Fijne zaak !

Hans - 2020-04-09 03:41
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review